Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 3. do 9. avgust 2020

2. avg 2020 16:55
0

Oglasno sporočilo

Teden, ki je pred vami, vas bo potegnil iz vaše kozmične rutine. Začelo se bo že v ponedeljek, 3. avgusta, s polno Luno, ki bo tokrat v Vodnarju. Ta polna luna je čisto posebna, saj pomeni nove začetke – ne le za vas, temveč tudi kolektivno gledano.

Preostanek tedna bosta sicer zaznamovala dva planetarna preobrata. Najprej bo v torek, 4. avgusta, planet komunikacije Merkur vstopil v znak Leva. To je nadvse dobrodošla sprememba potem, ko je bil od konca maja dalje v čustvenem Raku.

V petek, 7. avgusta, pa bo v znak Raka stopila Venera – po tem, ko je kar štiri mesece prebila v nenavadnem, spogledljivem Dvojčku. Morda ste pomlad in začetek poletja preživeli v ustvarjanju ljubezenskih pesmi, a sedaj ni več čas za igrice. Luna je polna in energija visoka – zakaj mu/ji ne bi končno povedali, kaj čutite?

 

Ovnica

Spremembe v vašem neposrednem okolju vplivajo na način, kako ta teden doživljate obveznosti. Vaša naloga je, da pisarno preselite na manj primerno lokacijo v predmestje in vaš fant je videti precej manj sanjski potem, ko je ignoriral vašo sestro. Najbolj zacvetite v romantični naravi, a bodite realni glede svojega razmerja. Popolnost, jasno, ne obstaja, a včasih so najbolj čarobne povezave kratkotrajne narave. Po temeljitem premisleku se lotite tistega, kar res želite obdržati.

 

Bikica

Čas je, da se začnete znojiti! Od tega trenutka je vaš posebej primeren čas, da se posvetite športu – a ne po starem, temveč da se lotite nečesa novega. Saj veste, da so mišice kot možgani in non stop potrebujejo nove izzive, da napredujejo oz. ne propadajo? Zato namesto, da se silite porabljati dodatne kalorije, raje uredite prehrano in se lotite nove vadbe. Karkoli bo, le da bo sprememba. Vaša motivacija bo tako naraščala tudi na drugih področjih, tako, da boste dodali trening s težo (lastno ali utežmi). Bodite moč, ki jo želite videti v svetu.

 

Dvojčici

Čeprav slovite po svoji trmi, morate celo sami priznati, da biti človek pomeni neprestano rast, napredek in spremembe. Naj vas navdihnejo otroci (ali vaš partner) in ta teden poiščite veselje v nečem povsem vsakdanjem. Otroci se npr. en teden učijo igranja saksofona; igrajo hokej eno sezono ali celo leto 'furajo' goth imidž – zakaj ne bi česa novega poskusili še vi? Nič hudega, če ne bo trajal večno.

 

Rakica

Najsi gre za dramo v vaši družini ali spremembe v življenjskem prostoru – vse se dogaja prav doma in zelo ste pod stresom. Res je frustrirajoče, da je vaša cona udobja razrvana, a s projektom ste začeli in treba ga je speljati do konca. Če to pomeni, da se morate vdati in poklicati poklicne pleskarje, potem naj tako bo. Lotite se nečesa, kar vam je povzročalo neprespane noči – naj bo to omara, polna navlake ali politična debata z vašo družino, ki se ni najbolje končala. Sprostite svoja pričakovanja, kako naj bi stvari potekale in si spočijte, da se boste končne bitke lahko lotili z bistro glavo.

 

Levinja

Vedno ste vi tisti, ki planirate druženje z dekleti. Le kdo drug si beleži njihove najljubše prigrizke in točno ve, katera restavracija ima najboljše koktejle? A ta teden poskusite nekaj novega in se odločite za drug lokal. Morda so bolj okusni prigrizki in izvirnejši koktejli malce izven vaše cone udobja. V tej energiji namesto raziskovanja, kar običajno počnete, sprejmite priporočilo prijateljice za hiter pobeg v naravo; pohod ali piknik. Malce zunanjega feedbacka bo razširilo vaša obzorja.

 

Devica

Nikoli vam ni nerodno deliti svojih misli s svetom, a ta teden se boste zavedli vrednosti svojih idej. Nikar ne hitite – ni potrebno, da takoj ustanovite d.o.o., zahtevate patent ali prevzamete Instagram kot vplivnež – vsekakor pa je nastopil čas, da naredite poslovni načrt. Eksperimentirajte s tem, da svoje usluge ponudite prijateljem v zameno za kake protiusluge, ki vam pridejo prav. Nekaj, kar se začne hot hobi, lahko postane vaša kariera.

 

Tehtnica

Ne glede na to, ali fantazirate o tem, da bi pustil službo in naredili tečaj za maserko; ali sanjarite o lanskoletnem sanjskem dopustu – čas je, da svoje vizije vklopite v svoj vsakdan. Ta teden boste lasersko natančno fokusirani na mindfulness in izboljšanje kakovosti svojega življenja.

 

Škorpijonka

Živimo v svetu, kjer je skorajda nemogoče biti sam. Preprosto nikoli ni popolne tišine. Vedno je nekaj – ali zapiska Messenger; Twitter ali opomnik za najbolj primeren čas za objavo na Instagramu. Nekam se zapeljite ali preprosto pustite svoj telefon doma, medtem ko greste po nakupih. To, da ste nedosegljivi, vam bo kot nova dogodivščina. Čas lahko porabite tudi na tako zelo koristne načine brez visenja na mobilniku.

 

 

Strelka

Letos ste bili tako osredotočeni na svoj partnerski odnos; nato poslovni podvigi; neskončni pogovori s svojim najdražjim, kam bo vaše naslednje potovanje. Kako je to vplivalo na vaš čas, ki ga preživljate s prijatelji? Kako je to vplivalo na vašo družbo? Ne razumejo vsi tega. Nikar se ne upirajte potrebi, da se odprete nekomu, ki je pripravljen poslušati. Pravo sladko olajšanje bo, ko boste ugotovili, da je njihov nasvet natanko to, kar ste potrebovali.

 

Kozoroginja

Potem, ko ste poletje preživeli z delanjem uslug drugim in temu, da ste vsakomur nudili topel objem, ko ga je potreboval, je nastopil čas za vas, da zasijete. Priznajte si zasluge, ki vam grejo – ne gre za majhne stvari. Ne glede na to, česa se boste lotili – vsekakor to najavite, kot se spodobi. Pričakujte podporo vseh, ki ste jim pomagali in prav nič manj. Če ne drugega, si kupite šopek rož ali se povabite na najljubši koktejl. Vsekakor si zaslužite nagrado.

 

Vodnarka

Čeprav je bilo na trenutke res naporno, ste končno ponosni na imidž, ki vam je ga uspelo ustvariti v zadnjem letu. Ne glede na to, ali se navajate na materinstvo; okrevate po zadnjem semestru fakultete ali začenjate z bolj odraslim načinom življenja – stari prijatelji vas več ne prepoznajo. Izkoristite vikend za namensko pavzo, da se razgledate po svojih dosežkih, preden se soočite z naslednjim velikim izzivom.

 

Ribi

Vaš izziv ta teden bo, da se zresnite glede svojih financ, sploh denarja, ki ga delite. Ne glede na to, ali izogibate tistim, ki ste jim dolžni ali zapravljate prihranke – spremembe v zasebnem življenju zahtevajo, da preverite svoj budget z vso resnostjo. Morda ste uspeli znižati stroške ali višino dolgov, vendar ali presežek uporabljate pametno? Premislite, katere finančne rizike je vredno sprejeti (je posoja nekaj tisoč evrov sumljivemu prijatelju vašega brata za nov poslovni podvig res pametna ideja?) in planirajte prihodnje investicije. Bodite pogumni.


PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z levom/levinjo?

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja