Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 29. junij do 5. julij 2020

28. jun 2020 16:12
0

Oglasno sporočilo

V torek, 30,. junija se bo radoživi Jupiter že drugič to leto pridružil življenje spreminjajočemu Plutonu. Pred tem sta se srečala 4. aprila. Naj si gre za spremembo vaše kariere ali čistko omare (kdaj ste jo nazadnje prevetrili? Koliko kosov niste oblekli že leta?) – srečanje teh dveh izjemno močnih planetov nas bo popeljalo v še eno epifanijo vsega, kar se mora spremeniti.

Istega dne se bo Merkur, ki je še vedno retrograden, srečal Sonce, s čimer bo označil polovico svoje retrogradne poti. Ta aspekt vam bo pomagal, da boste končno lahko ubesedili vse, kar ste doživljali zadnje tedne. Morda boste presenečeni nad tem, koliko boste imeli za povedati.

V sredo,  1. julija, pa bo gospodovalni Saturn zaključil svoje kratko potovanje v Vodnarju in se vrnil v Kozoroga. V Vodnarju je bil od 21. marca in vam je jasno pokazal, kaj prinaša prihodnost, sploh kar se tiče tehnoloških inovacij in skupnosti. Boste to kar mirno gledali in dopustili? A sedaj, ko se je vrnil v Kozoroga, bo še zadnja priložnost, da temeljito premislite o vsem kar se je dogajalo letos.

V nedeljo, 5. julija, pa prihaja nova eklipsa. To bo še posebej pomembno obdobje za premislek, kako vse so vas že omejevali v zgodovini in neresnične zgodbe, ki so vam jih govorili. Kaj sporoča zgodovina? Svobodo in napredek si je treba izbojevati. Pri Kozorogu gre predvsem za strukturo in disciplino in več znanja, kot boste vključili, trdnejši bodo temelji.

 

Ovnica

V začetku tedna se boste zavedli, da je trenutno za vas najpomembnejši odnos, ki ga imate do sebe. Ne pozabite, da prevzemanje odgovornosti za svoja dejanja ni enako kot prevzeti krivdo. Do sredine tedna se odločite, kaj si zares želite. Do petka se boste domislili novih načinov za doseganje svojih ciljev, toda ne odločite se prehitro. Čez vikend bodo na plan prišla vaša prava čustva, ki jih morate pravočasno urediti.

 

Bikica

V ponedeljek se potrudite, da boste zastavili pravo vprašanje, saj je to ključnega pomena za pridobivanje pravih odgovorov. Poglobite se v svoje težave in kmalu boste ugotovili, da nekatere pravzaprav niso tako hude, kot se vam je zdelo na prvi pogled. V sredo premislite o vsem, kar boste v začetku tedna odkrili. Morebitnih novih problemov pa se lotite šele v petek. S končno odločitvijo pa poskušajte počakati do nedelje.

 

Dvojčici

Tudi z nenehnim načrtovanjem se ne morete izogniti nepredvidenim zapletom, zato se raje osredotočite na stvari, ki so trenutno pred vami. V začetku tedna se lahko majhna priložnost izkaže za eno izmed najpomembnejših v vašem življenju. V sredo pa se pripravite na ravno nasprotno situacijo, saj boste imeli glede določenega dogodka prevelika pričakovanja. Čez petek in soboto se osredotočite na pridobivanje informacij. Pomembne bodo za vaše nadaljnje življenje.

 

Rakica

Dobite lahko vse, kar si zaželite, problem je le v tem, da niste čisto prepričani, kaj bi to lahko bilo. V ponedeljek in torek poskusite ugotoviti, česa si najbolj želite. To pa niti ne bo tako preprosto, saj vas bodo ovirala pričakovanja drugih do vas. V sredo ali četrtek se zna zgoditi, da boste končno odkrili vašo najglobljo željo. Okoli petka pa se pazite navala informacij, saj vam lahko škodijo. V nedeljo poslušajte svoje instinkte, saj vas bodo usmerili v pravo smer.

 

Levinja

V začetku tedna se boste lotili novih projektov, toda kljub temu, da boste pri tem naravnost blesteli, jih raje dokončajte okoli srede. Zapomnite si, da je lahko navdušenje ob začetku nekaj novega čudovito, še bolje pa je, če vidite svoj projekt dokončan. Petek in sobota sta primerna za premislek o vaših možnostih, toda ne odločite se dokončno, saj boste šele v nedeljo prejeli pomembno informacijo, ki vas bo usmerila tja, kjer boste največ pridobili.

 

Devica

V začetku tedna se boste osredotočili na točno določene želje, za katere si želite, da bi se vam izpolnile v najkrajšem možnem času. V sredini tedna se boste lotili uresničevanja teh želja, toda pri tem ne pozabite, da na določene stvari v svojem življenju nimate vpliva, zato v petek poslušajte signale, ki vam jih bo poslalo vesolje. Čeprav bodo prispeli v precej navadnih oblikah, to ne pomeni, da niso izjemnega pomena. V nedeljo pa se preprosto prepustite toku.

 

Tehtnica

Dobro bo, če si boste zorganizirali potek delovnega tedna, še bolje pa bi bilo prijetno srečanje z nekom, ki vam veliko pomeni. Vsaj dvignite slušalko in poskusite. Okoli torka se boste morda počutili ogroženo, toda naj vas to ne ustavi. Kako lahko stanje izboljšate? Posvetite se problemu in ga odpravite. Glede na to, da boste polni pozitivne energije, ta naloga niti ne bo tako težavna. Čez vikend pa se predvsem posvetite sprostitvi.

 

Škorpijonka

V ponedeljek bodite sproščeni in si vzemite dovolj časa za premislek. Pomembno je, da najdete izvor svojih čustev, pa naj so ta pozitivna ali negativna. Okoli srede se boste znebili svojih zadržkov, kar vam lahko samo koristi. Delajte tako, kot čutite; recite, kar si želite in izkoristite življenje! To je vaš čas! Od četrtka dalje se bodo zadeve malce umirile. Razrešili boste ogromno problemov, tako osebnih kot poslovnih. Zato se boste počutili kot prerojeni.

 

 

Strelka

Če boste imeli prihodnji teden dopust, ga dobro izkoristite. Polni boste energije, ki jo je škoda zapraviti za delo. Okoli torka se prenehajte skrivati in se predstavite svetu. Prav je, da se izpostavite, toda sedaj je potrebno premisliti o nadaljevanju poti. Nekateri menijo, da ste preveč čustveno naravnani, toda presenetili jih boste s svojo objektivnostjo in sposobnostmi analiziranja. Sedaj je čas, da se posvetite pomembnim ciljem v svojem življenju.

 

Kozoroginja

V začetku tedna ne boste tako družabni kot ponavadi, zato je morda bolje, da ostanete doma in si spočijete. Okoli torka in srede boste pripravljeni na povratek, vesolje pa vam bo pomagalo pri uresničitvi vaših načrtov. Načrtujte, kolikor lahko, saj se bodo v naslednjih nekaj dneh ljudje pogosto strinjali z vami. Od četrtka dalje pa se pripravite na pojasnjevanje svojih dejanj. Vikend bo poln raznih čustev, predvsem pa bo romantično obarvan!

 

Vodnarka

V ponedeljek povabite prijatelja na kosilo, v restavracijo ali domov. Ta čas izkoristite za prijeten pogovor in navezovanje stikov. Okoli torka boste imeli glede nečesa prav, toda z vztrajanjem pri svojem se ljudem ne boste prikupili. Poslušajte tudi njihovo plat zgodbe in ugotovili boste, da ni vse tako črno-belo. V nadaljevanju tedna se posvetite svojemu ljubezenskemu življenju. Poskusite nekoga presenetiti in lahko se zgodi, da bo presenečenje doletelo tudi vas.

 

Ribi

V ponedeljek vam bo prav prišlo kompletno čiščenje hiše ali pa zahtevnejša telovadba. Počutili se boste veliko bolje, posledica tega pa bodo veliko bolj jasne misli. Okoli torka in srede se bo zgodilo nekaj pomembnega, morda celo v zvezi z vašim ljubezenskim življenjem. Naredite prvi korak. Čeprav se boste okoli četrtka spopadali s svojimi skrbmi, se potrudite in naredite nekaj dobrega tudi za koga drugega.


PREBERITE TUDI: 18. 6. se je začel retrogradni Merkur (a brez skrbi, ne bo tako problematičen kot sicer)

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Sedaj ko je minilo že kar nekaj časa od začetka epidemije, lahko bolj v miru, trezno in odgovorno in bolj od daleč pogledamo na vso situacijo. Izkazalo se je, da so bili epidemiološki modeli za covid-19 napačni.