Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 25. september do 1. oktober 2023

24. sep 2023 17:36
0

Ta polna Luna nas navdihuje k pogumnim dejanjem, ki nas ženejo k temu, kar sledi – toda ker se tako Merkur kot Venera povezujeta s planetom Uranom, je to, kar se nam obeta, lahko presenečenje.

Merkur ta teden sklene tudi podporni trin z ekspanzivnim Jupitrom, kar prinaša dobre novice o nečem, kar se je začelo okoli 9. avgusta ali 4. septembra.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Tehtnice: Bruce Springsteen, Will Smith, Catherine Zeta Jones in Michael Douglas, Olivia Newton John, Serena Williams, Gwyneth Paltrow, Naomi Watts, Hillary Duff, Fran Drescher, Brie Larson, Kelly Ripa, Gwen Stefani, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Matt Damon, Nick Cannon, Bruno Mars, Cardi B., Hugh Jackman, Usher, John Mayer, Kelly Preston, Eminem, Zac Efron, John Krasinski, Snoop Dogg, Kim Kardashian, Jeff Goldblum.

 

Ovnica

Ta teden so vse oči uprte v vas, Ovnica. Polna Luna v petek je v vašem znamenju in počutili se boste močne in ranljive hkrati. Na vašo pot prihajajo nepričakovane priložnosti, vendar s temi drznimi novimi usmeritvami prihaja tudi težka naloga odpuščanja. Zberite pogum, oblecite svojo najljubšo obleko in stopite v središče pozornosti.

Sporočilo tedna: Sijaj.

 

Bikica

Polna Luna v petek pade v vaš nezavedni sektor, zato je ta teden idealen čas, da se umaknete iz resničnosti in si oddahnete. Medtem, ko si boste vzeli ta čas za počitek, vas bo zadel nenaden vzpon navdiha, ki vam bo omogočil, da dokončate nekaj, česar julija ali avgusta niste mogli začeti.

Sporočilo tedna: Razpnite se.

 

Dvojčici

Čas za zabavo! Polna Luna v Ovnu, ki bo v petek, zaznamuje vašo najbolj divjo noč v letu, saj se eleganten večer za 40. rojstni dan vaše najboljše prijateljice hitro sprevrže v pravo norišnico. Ko boste premagali mačka, vas čaka še veliko dela. Merkur se poveže z Jupitrom, kar prinaša enostavne rešitve za težave, ki so se vam avgusta izmikale.

Sporočilo tedna: Rešitve.

 

Rakica

Polna Luna v Ovnu v petek prinaša prelomni trenutek za vašo kariero. Ne glede na to, ali napredujete, ustanavljate svoje podjetje ali prehajate v upokojitev, imate občutek, da so možnosti neomejene in da ste šele na začetku! Prav tako je pritisk na vas, da ste zgled. Začnite z oblikovanjem jasnih meja, da bi utrdili ravnovesje med delom in zasebnim življenjem.

Sporočilo tedna: Naprej.

 

Levinja

Ob polni Luni v Ovnu v petek boste podali na naslednjo veliko pustolovščino. Ne glede na to, ali ste na potovanju v Italijo ali pa potujete v fotelju med branjem dobre knjige, vam občutek, da ste daleč od doma, daje moč. Raziskave, ki jih opravljate zdaj, lahko vplivajo tudi na naslednje korake v vaši karieri.

Sporočilo tedna: Navdihujte.

 

Devica

Polna Luna v Ovnu ta teden osvetli tisto, kar običajno skrivate v senci. Na dnevnem redu so preboji na področju terapije, neprijetni pogovori o denarju in povečanje davčne obveznosti (vse to ni nepovezano). Merkur se v ponedeljek poveže z Jupitrom in vam pomaga sestaviti zgodbo, ki prejšnji mesec ni imela smisla.

Sporočilo tedna: Sprostitev.

 

Tehtnica

Polna Luna v Ovnu v petek pomeni drzno novo smer za vaše odnose. V zadnjem letu je v vaše življenje vstopilo toliko čudovitih ljudi, vendar še niste našli nečesa dovolj trdnega za daljši čas. Če hrepenite po romantiki, jo lahko ta teden najdete, če jo poiščete na nepričakovanih mestih.

Sporočilo tedna: Išči.

 

Škorpijonka

Manjka vam motivacija, ki jo potrebujete, da bi uredili svoj seznam opravil ali se odpravili na tek. Na srečo je polna Luna v Ovnu, ki bo v petek, tu, da vas iztrga iz zadržanega vzorca. Ta polna Luna vas sili v akcijo, ne glede na to, ali vam je všeč ali ne, in vas lahko navdihne, da naredite nov pogumen korak v svoji karieri.

Sporočilo tedna: Tecite.

 

Strelka

Polna Luna v Ovnu ta petek je za vas, Strelci, drzna, ustvarjalna in romantično navdihujoča. Ne glede na to, ali greste na vroč prvi zmenek, izdelujete pozno v noč ali preživljate več časa z otroki, ta teden je namenjen zabavi in sprejemanju vaše igrive plati. Prav tako ne bodite presenečeni, če se vam ta teden vrne zamujena zveza iz avgusta in se končno srečate. Sprejmite naključje.

Sporočilo tedna: Spontano.

 

Kozoroginja

Polna Luna v Ovnu ta petek je za vas, Kozorogi, vrnitev domov. Ne glede na to, ali ste se ravnokar preselili ali pa ste v svojem stanovanju že več kot leto dni, zakaj ne bi povabili nekaj prijateljev, prižgali nekaj svečk in pripravili eleganten, a preprost obrok za praznovanje? Ker so vaše naloge na delovnem mestu vse bolj zahtevne, lahko vaše vloge doma zavzamejo več prostora.

Sporočilo tedna: Cvetite.

 

Vodnarka

Ta teden v vaše življenje prihajajo vse vrste novih prijateljev, Vodnar! Polna Luna v Ovnu v petek je trenutek, ko se lahko bolj vključite v svojo lokalno skupnost. Praznično se sprehodite po soseski in se predstavite natakarju. Postajate "stalni obiskovalec" in priznati morate: lepo je biti znan.

Sporočilo tedna: Krožite.

 

Ribi

Polna Luna v Ovnu v petek pozdravlja drzno novo smer za vaš denar in sredstva! Pojavijo se priložnosti, da zaslužite več, bolje načrtujete in najdete več vrednosti v tem, kar že imate. Merkur se ta teden poveže tudi z Jupitrom, kar prinaša optimizem in dobre občutke v vaše najbližje povezave ter vam pomaga dokončati projekt, ki ste ga začeli že avgusta.

Sporočilo tedna: Udobno.

PREBERITE TUDI: Zanimiva dejstva o ljudeh, rojenih v znaku Tehtnice

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Valižanska princesa se pri vzgoji zgleduje po vzgoji princese Diane – pa tudi takšne, kakršno je imela sama.