Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 22. do 28. november 2021

21. nov 2021 18:12
0

Oglasno sporočilo

Pred nami je teden med dvema eklipsama. Če je bila pretekli teden v petek, 19. 11., polna Luna, ki je večino kar krepko udarila, se sedaj pripravite še na vplivnejši Mlaj, ki prihaja 4. decembra.

Za utrujene ni počitka, kajti edina stalnica so spremembe. To še posebej velja, ker se v ponedeljek, 22. 11., začne sezona Strelca. Za razliko od spremembam naklonjenega in zanesljivega Škorpijona se Strelec zelo zlahka naveliča in vedno želi kršiti pravila, vznemirjati in se zabavati, kamorkoli gre.

Merkur sledi Soncu v Strelca 24. novembra, kar bo zagotovilo, da bodo naša druženja polna sproščenih, filozofskih in ognjevitih pogovorov.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Strelca: Jamie Lee Curtis, Miley Cyrus, Christina Applegate, Tina Turner, Anna Faris, Ben Stiller, Chrissy Teigen, Zoë Kravitz, Sarah Silverman, Lucy Liu, Britney Spears, Amanda Seyfried, Julianne Moore, Jenna Dewan, Jay-Z, Tyra Banks, Jeff Bridges, Judi Dench, Hailee Steinfeld, Jamie Foxx, Taylor Swift, Vanessa Hudgens, Eugene Levy, Brad Pitt, Sia, Steven Spielberg, Katie Holmes, Keith Richards, Christina Aguilera, Jake Gyllenhaal, Alyssa Milano, Jonah Hill, Samuel L. Jackson, Kiefer Sutherland, Jane Fonda.

 

Ovnica

Ta teden ste si želeli boj umirjen, ampak vesolje ima drugačne načrte. Namesto prijetne, sproščujoče večerje v krogu družine, se boste ubadali s kupom težav na vseh področjih. V ponedeljek se začne tudi obdobje Strelca in vsi se bodo obnašali, kot da imajo pravico do svojih bizarnih mnenj. Dobro premislite, kje se je vredno prepirati, vlagati čas, trudi in energijo – in kje nima smisla prepričevati prepričanih.

Sporočilo tedna: Kadar sem fleksibilna, sem močna.

 

Bikica

V ponedeljek se začne obdobje Strelca, ki bo osvetlilo vaš sektor deljenih virov. Povedno poenostavljeno: iskali boste nove stranke in več denarja. Čeprav je bila polna Luna preteklega tedna v vašem znaku totalno izčrpljujoča, ste sedaj pripravljeni cel teden trdo delati. Povsem ok je, da se borite za glavno nagrado, e ne pozabite, da ni dobro sprejeti vsake ponudbe le zato, ker potrebujete denar. Poslušajte svojo intuicijo in sledite le tistemu, kar rezonira z vašimi obutki.

Sporočilo tedna: Dobil/a bom, kar hočem.

 

Dvojčici

Vaši odnosi bodo stopili v ospredje, ko se v ponedeljek začne obdobje Strelca in se bližamo zadnji eklipsi v znaku Strelca do leta 2029, ki bo 4. 11. Od začetka 2020 že prejemate jasna sporočila o tem, kateri odnosi so trajni in katere je treba spustiti. Ne glede na to, ali vikende preživljate s svojim partnerjem, prijatelji ali družino – prepričajte se, da skupaj sprejemate odločitve. Ekipno delo je za vas trenutno izjemno pomembno.

Sporočilo tedna: Moje izbire so za oba.

 

Rakica

Obdobje Škorpijona je bilo namenjeno predvsem prijetnim rečem v življenju: romantiki, kreativnosti in veliko slastnim prigrizkom. V ponedeljek se začne obdobje Strelca in ponovno se morate osredotočiti na obveznosti, ki jih morate storiti. Organiziranje domače zabave se vedno zdi dobra ideja, dokler dejansko ni treba očistiti celega stanovanja oz. hiše, opraviti vseh opravkov in poskrbeti za prehranske kaprice vseh gostov. Oprite se na seznam opravil in proslavite vsak korak, ko počasi, a zanesljivo kljukate enega za drugim.

Sporočilo tedna: Vse lahko opravim.

 

Levinja

V službi imate zadnje čase toliko dela. Edini čas in energijo, ki ste jo imeli, je gledanje butastih ameriških ali mehiških nadaljevank in počivanje. A ko se v ponedeljek začne obdobje Strelca, boste začutili potrebo, da se spravite s kavča na obisk. Najsi bo to obisk družinskih članov ali prijateljice v drugem kraju; ali se vam bo oglasil bivši iz srednje šole ali nekdo iz avanture pred mnogo leti. Je morda še kje kaka iskrica? Zakaj ne bi preverili?

Sporočilo tedna: Sam/a pišem svojo zgodbo.

 

Devica

V ponedeljek se začne sezona Strelca, kar bo ves vaš fokus usmerilo na dom in družino. Od začetka 2020 ste urejali svoje bivališča ali pomagali staršem urediti njihovo. Z Mlajem v Strelcu, ki bo 4. decembra in bo zadnji v tem znaku do leta 2029, boste končno zaključili to težko obdobje. Vzemite si nekaj časa za cenjenje tega, kako ste si uspeli ustvariti svoj varen kotiček in osebe, ki jim lahko zaupate.

Sporočilo tedna: Dom je kar jaz določim, da je.

 

Tehtnica

Obdobje Strelca se začne v ponedeljek in začutili boste neustavljivo željo, da nekam pobegnete. Želja po pobegu vas bo zadela kot strela. Čeprav nimate dovolj denarja pri roki za svoja sanjska potovanja, pa uživajte vsaj v potovalnih blogih svojih sanjskih destinacij in uživajte v dolgih, sproščujočih vikendih. To je tudi idealni teden, da greste na kratek izlet, čeprav morda le mesto stran, da malo preverite lokalne trgovine. Nikar ne podcenjujte spremembe okolja.

Sporočilo tedna: Potovanje in oddih sta lahko tudi le v glavi.

 

Škorpijonka

Kdo vam je dolžan denar? V ponedeljek se začne obdobje Strelca in v sredo sledi premik Merkurja v ta znak, kar vas bo prisililo, da se zresnite glede svojih financ. To ne bo črni petek, v katerem vam popustijo vse zavore, temveč ga boste preživeli za računalnikom ob kavi ali čaju in preverjali svoje finance. Kupite le, kar potrebujete, ne ker je poceni. Sedaj je čas, da zaključite z zapravljanjem in se raje lotite odgovarjanju na email sporočila, na katera še niste.

Sporočilo tedna: Privlačim denar.

 

Strelka

Sedaj je vaš čas, Strelka! V ponedeljek se Sonce premakne v vaš znak in Merkur mu boi sledil v sredo. Zadnjih nekaj tednov ste se verjetno počutili, kot da ste na drugem planetu: opravljali ste nevidno delo ob čudnih urah in zamujali vse ostalo življenje. Sedaj pa ste končno nazaj v realnosti in ponovno boste zasedli svoje mesto kot glava zabav. Ne dovolite, da vam zamorjeni sorodniki uničijo vaš mesec in naredite vse, kar je v vaši moči, da se boste kar se da zabavali. 

Sporočilo tedna: Kamorkoli grem, bom prinesla zabavo.

 

Kozoroginja

Obdobje Strelca je vaš čas počitka, Kozoroginja. Sonce in Merkur ste bosta oba pomaknila v vaš sektor nezavednega in pripravljeni ste na podaljšano oddih od dnevnih opravil. Imeli boste manj potrpljenja za brez-zvezne družinske prepire kot ponavadi. Kupite nekaj zamrznjenih rogljičkov, jih doma popecite in uživajte ob njih ob steklenici vina. 

Sporočilo tedna: Tisto, kar ne povem, je enako močno kot tisto, kar povem.

 

Vodnarka

V ponedeljek se začne obdobje Strelca, kar bo osvetlilo vaš sektor prijateljev in skupnosti, zaradi česar bo to idealni čas, da greste ven in se družite. Morda ste v drugem kraju kot vaša družina zaradi 'pandemije', ali pa boste vikend preživeli odmaknjeno od drugih in njihovih kolobocij – v vsakem primeru je to priložnost, da se javite za prostovoljno pomoč v lokalni dobrodelni ustanovi. Povežite se s tistimi, ki vam bodo pomagali uresničiti sanje.

Sporočilo tedna: Sama ustvarjam svoj idealni svet.

 

Ribi

Čeprav se vsi okoli vas odločajo za dopust in oddih v gorskih ali eksotičnih krajih te dni, boste še vedno v razpoloženju vsakodnevnih opravil ko se bo začelo obdobje Strelca. Preverjate in odgovarjate na emaile, kuhate zdrava kosila in se igrate s svojimi otroki. V zadnjih nekaj letih ste se toliko naučili o tem, kako se želite pokazati kot vodja, zato je to morda idealni trenutek, da upoštevate lastni nasvet in si malce odpočijete. Če vsi počivajo vsi ostali, lahko tudi vi in vse vas bo počakalo v ponedeljek.

Sporočilo tedna: Počitek ni nagrada, je osnovna potreba!

PREBERITE TUDI: Nebesna znamenja, ki se najbolje ujamejo z znamenjem strelca

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vsi, ki so svoje otroštvo preživeli v devetdesetih letih prejšnjega ...