Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 20. do 26. september 2021

19. sep 2021 18:50
0

Oglasno sporočilo

Dan kasneje, 23. septembra, nastopi obdobje Tehtnice, a še pred tem, s ponedeljka na torek, nas čaka čudovita polna Luna v znaku Rib, kar bo omehčalo naš fokus in povzročilo, da bomo nehali jemati sebe in svoje načrte tako resno. Le omejeno število stvari lahko kontroliramo, zato izpustimo, česar ne moremo in videli bomo, kaj se bo zgodilo.

Podite pozorni tudi na nepričakovane prekinitve odnosov in na umetniška razkritja v četrtek, ko se bo planet ljubezni, Venera, zoperstavila Uranu. Ne pozabite: včasih so stvari dejansko preveč dobre, da bi bile resnične.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Tehtnice: Bruce Springsteen, Will Smith, Catherine Zeta Jones and Michael Douglas, Olivia Newton John, Serena Williams, Gwyeneth Paltrow, Naomi Watts, Hillary Duff, Fran Drescher, Brie Larson, Kelly Ripa, Gwen Stefani, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Matt Damon, Nick Cannon, Bruno Mars, Cardi B., Hugh Jackman, Usher, John Mayer, Kelly Preston, Eminem, Zac Efron, John Krasinski, Snoop Dogg, Kim Kardashian, Jeff Goldblum.

 

Ovnica

Čas je, da nastavite telefon na tiho ali 'airplane mode' in naj vam samo vibrira in še to le za klice. Polna Luna v Ribah s ponedeljka na torek pade v vaš sektor nezavednega, zato dajte ta teden prioriteto počitku in temu, da se ponovno vpeljete v stare tirnice. Obdobje Tehtnice, ki se začne v četrtek, bo v ospredje prineslo vse vaše najbolj osebne odnose; od partnerja do šefa, poslovnih partnerjev in prijateljic. Vzemite si čas že na začetku tedna, da se zberete in greste s svojo hitrostjo.

Sporočilo tedna: Posvetite se sebi.

 

Bikica

Vse vaše mreženje, ki ste ga izvajali spomladi, ni bilo zaman. Polna Luna tega tedna v Ribah vas bo ponovno spravila v stik z nekaterimi zelo radodarnimi ljudmi. Naredili boste nekaj velikih korakov naprej v svoji karieri, a morate se tudi povezati z ljudmi okoli sebe in svojo skupnostjo, da bo vse skupaj vredno. Izkoristite obdobje Tehtnice, da oživite svoje družabno življenje.

Sporočilo tedna: Poiščite in prišlo bo.

 

Dvojčici

Za polno Luno v znaku Rib v torek prihaja velik karierni preboj, a morda ne bo razkritje, ki ga pričakujete. V četrtek se začne obdobje Tehtnice, kar pomeni, da boste osredotočeni na dom in družinske zadeve. Je morda nastopil čas, da manj časa preživite v službi in ga posvetite raje svojim otrokom? To je brez dvoma nekaj za premislek, ko se bo 27. septembra Merkur ponovno postavil retrogradno. Ne pozabite: več dela ni vedno prava rešitev.

Sporočilo tedna: To, da izpustite, je tudi uspeh.

 

Rakica

Polna Luna v Ribah v torek bo trenutek, da naredite veliki korak. Morda se boste usedli na letalo in odleteli čez lužo; morda se boste odločili za nadaljnje izobraževanje; ali pa končno spoznali partnerjeve starše. Karkoli že je – vaš pogled na življenje potrebuje renovacijo. Polna Luna bo vaš energetski vrhunec meseca, zato skušajte opraviti pretežni del opravil s svojega seznama opravil in se povežite s toliko prijatelji, kot se lahko. delite svoja spoznanja.

Sporočilo tedna: Pojdite naprej, namesto da odnehate.

 

Levinja

Če ste se letos česa naučili, je to spoznanje, da odnosi potrebujejo stalen trud in vzdrževanje. Polna Luna v Ribah v torek bo prinesla nekaj zapletenih čustvenih dinamik. Če ste neprestano delali na svojem projektu ali v svojem podjetju, medtem, ko je poslovni partner jadral na svojem šarmu in osvajanju, je sedaj čas, da ga seznanite s tem in mu/ji daste vedeti, da ste preobremenjeni. Ne morete vsega narediti sami le zato, ker se njemu ne da. Postavite se zase.

Sporočilo tedna: Ne zadržujte se.

 

Devica

Se obkrožate z ljudmi, ki imajo enake vrednote kot vi? Polna Luna v Ribah v torek bo trenutek za slavljenje vaših najbolj dragocenih odnosov. Ne brezveznih spogledovanj, ki vam le jemljejo osredotočenost s pomembnih stvari ali bivših sodelavcev, ki vas zasipajo z obrekovanji, temveč pravo povezanost, ki je preživela že veliko neviht. V četrtek, ko nastopi obdobje Tehtnice, se osredotočite na finance in svoje vrednote. Kdo vam je v navdih, da ste kar najboljša verzija sebe?

Sporočilo tedna: Le pravi ljudje.

 

Tehtnica

Le toliko lahko razmišljate, draga Tehtnica. Včasih morate preprosto izpustiti in si umazati roke. Polna Luna v Ribah v torek je klic k akciji k vašemu osebnemu dobremu počutju. Kako lahko vpeljete bolj zdrave rutine v svoje vsakdanje življenje v tej situaciji? Spomladi ste že imeli nekaj napredka, a vmes ste se ponovno izgubili – tako pri prehrani kot tudi premalo gibanja. V četrtek nastopi vaše obdobje, kar bo še dodatno poudarilo potrebo, da sebe postavite na prvo mesto.

Sporočilo tedna: Le naredite to.

 

Škorpijonka

Romanca se najverjetneje končuje, Škorpijonka. Včasih imate globoko povezavo z nekom, kar pa ni namenjeno, da traja in (p)ostane del vašega življenja. Tudi to je povsem v redu. Polna Luna v Ribah v torek je namenjena uživanju v flirtu ali kreativnem projektu, ne da bi ob tem pretirano skrbeli o tem, kaj vas čaka v prihodnosti. Vaš občutek za dom in temelje se spreminja, kot se tudi vaša sposobnost, da se v odnosih zares pokažete. Veste, kaj ste hoteli prej . a kaj zares želite zdaj?

Sporočilo tedna: Živite za trenutek.

 

Strelka

Ne glede na to, ali ste se pred kratkim preselili ali končno razpakirali zadnjih nekaj nakupov, narejenih pred pol leta – polna Luna v Ribah vas bo našla v urejanju svojega doma. Odprite luksuzne kozarce za vino, ki ste jih hranili za posebno priložnost in pogostite nekaj prijateljev v sproščeni večerji pri vas doma. V četrtek se začne obdobje prikupne Tehtnice, zato je prav, da postavite prijateljstva na prvo mesto vsaj v naslednjem mesecu. Ostanite v stikih.

Sporočilo tedna: Dom je, kjer ste se razpakirali.

 

Kozoroginja

Obdobje Tehtnice, ki se začne v četrtek, vam bo prinesel nekaj pomembnih premikov v karieri, a naloga tega tedna – in vsi vemo, da obožujete naloge – je ta, da se sprostite v vsem domačem. Polna Luna v torek bo osvetlila vaš sektor kratkih potovanj, kar vas bo navdihnilo, da si vzamete nekaj dopusta in greste na kratek oddih. Vsi – tako vaši sorodniki kot tudi prijatelji – imajo v tem trenutku koristne nasvete za vas, zato je morda čas, da jim prisluhnete.

Sporočilo tedna: Pojdite na sprehod.

 

Vodnarka

Polna Luna v Ribah v torek vam bo prinesla nekaj dodatnega denarja – ravno ob pravem času. Investicije, ki ste jih naredili spomladi, vam končno prinašajo nekaj povračila. Čeprav vam ta dodatni denar v tem trenutku pomaga iz finančne stiske, pa je pomembno, da premislite, kako se v prihodnje izogniti takim situacijam. Obdobje čudovite Tehtnice od četrtka dalje je čas, da zastavite dolgoročne cilje in se držite načrta.

Sporočilo tedna: Prosite in boste dobili.

 

Ribi

Oh, Ribica, toliko časa porabiš za to, da si vse in za vse, ampak kaj, ko bi bila le zvesta sebi?  Morda pa ni treba skrbeti za prijateljičin razpad zveze ali sestrino poroko ali partnerjevo družino. Polna Luna v Ribah, ki bo v torek, bo idealen dan, da se posvetite sebi. Začnite s seznamom stvari, ki jih lahko drugi naredijo za vas.

Sporočilo tedna: Ne veste, da ste kraljica?

PREBERITE TUDI: 10 razlogov, zakaj so tehtnice idealne partnerke

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  • Dow* 20. sep 2021 20:00
   dobra
  • Dow* 20. sep 2021 17:09
   super
  • Dow* 20. sep 2021 17:04
   v redu
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Mokre sobe so odprte, minimalistično opremljene, prostorne kopalnice.