Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 2. do 8. oktober 2023

1. okt 2023 18:42
0

Zaradi mrkov se nenadoma začnejo in končajo dogodki, zaradi nepričakovanih preobratov usode pa ta oktober ni le strašljiv, temveč tudi pravi časovni preobrat. Vse, kar se tako hitro pospeši, prinaša zmedo, izčrpanost in veliko napačnih obratov.

Vendar pa so tu tudi priložnosti, da se poglobimo vase in raziščemo vzrok problema. Merkur 4. oktobra vstopi v Tehtnico in v našo komunikacijo vnese ravnovesje in dobro voljo, kljub temu da se morda v notranjosti počutimo zmedeni.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Tehtnice: Bruce Springsteen, Will Smith, Catherine Zeta Jones in Michael Douglas, Olivia Newton John, Serena Williams, Gwyneth Paltrow, Naomi Watts, Hillary Duff, Fran Drescher, Brie Larson, Kelly Ripa, Gwen Stefani, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Matt Damon, Nick Cannon, Bruno Mars, Cardi B., Hugh Jackman, Usher, John Mayer, Kelly Preston, Eminem, Zac Efron, John Krasinski, Snoop Dogg, Kim Kardashian, Jeff Goldblum.

 

Ovnica

V tem tednu si vsi želijo delček vas, a namesto da bi prevzeli še več odgovornosti, morate nekaj stvari odvzeti s svojega krožnika. Morda se zdi, da je to v nasprotju s trenutno nalogo – načrtovanje poroke v zadnjem trenutku! prijave za službo! izdelava treh različnih kostumov za noč čarovnic za otroke!!! – vendar to, da si vzamete čas za počitek, ni popuščanje, ampak je nujno.

Sporočilo tedna: Razhajaj se.

 

Bikica

Biti nekje nov je ponižujoča izkušnja. Ne glede na to, ali se učite osnov v novi službi, se pripravljate na vmesne izpite v podiplomski šoli ali trenirate za polmaraton – v sredo naletite na zid, ki se vam zdi nepremagljiv. Ne pozabite, da en slab tek ne pomeni, da je celoten program usposabljanja neuspešen. Pomembno je, da se ponovno pokažete.

Sporočilo tedna: Vadite.

 

Dvojčici

Avgust in september sta bila mirna, produktivna in, iskreno povedano, za vas nekoliko dolgočasna. Toda ta teden bodo stvari postale čudne. Vaše misli so vse naokoli – fantazirate o novi poklicni poti, raziskujete družinske skrivnosti in opravljate ogromno spletnih nakupov za stvari, ki si jih ne morete privoščiti. Vaš vladajoči planet Merkur v sredo vstopi v Tehtnico in vaš sektor užitkov, s čimer se začne nekaj tednov, ko bodo romantika, ustvarjalnost in tveganje vaše glavne prednostne naloge.

Sporočilo tedna: Plavajte.

 

Rakica

V vaši domači pisarni je nekaj zelo klavstrofobičnega. Tudi če ne delate od doma, se vam zdi, da ne morete pobegniti od svojega dela. Razmetani na kavču si vsako leto znova ogledate Gilmorjeva dekleta in v mislih pišete elektronska sporočila. Je čas, da zamenjate pohištvo? Prebarvate steno v pisarni? Ali naj opustite delovno sobo in se namesto nje preselite v garažo?

Sporočilo tedna: Ravnovesje.

 

Levinja

Avgusta in septembra ste veliko časa namenili izboljšanju svojega finančnega stanja, zato je skušnjava, da bi ta teden zapravili za nekaj smešnega, še močnejša kot običajno. Menite, da ste si zaslužili majhno poslastico ... in to ste tudi storili. Toda preden kliknete na nakup, razmislite, ali gre za naložbo ali za trenutni vzgib.

Sporočilo tedna: Zmernost.

 

Devica

Avgust in september sta prinesla velike premike na področju vašega zdravja, rutine in samopodobe. Poleti ste imeli veliko časa za introspekcijo, toda zdaj, ko je spet veliko dela, padate v stare pasti primerjanja in obupa. Prehod vašega vladajočega planeta Merkurja v znamenje Tehtnice, ki bo v sredo, vam odpre perspektivo, ki bo bolj uravnotežena in lahkotna. Možno je, da se strinjate z idejami drugih in pri tem ohranite mirno kri.

Sporočilo tedna: Sprostitev.

 

Tehtnica

Ta teden ste ujeti v domišljijo: na dobesednih počitnicah ali sanjarite skozi delovni dan. Čeprav se vam morda zdi, da se nečemu izogibate, je morda bolje, da pustite, da se ta odnos ali finančna težava uredi sama od sebe, namesto da se zapletate v vozle, da bi jo rešili. V sredo se Merkur premakne v vaše znamenje, kar vam bo povečalo zaupanje v lastno izražanje.

Sporočilo tedna: Sprostite se.

 

Škorpijonka

Spremembe so težke, vendar je ta teden čas, da nekaj izpustite. Presenetljivo pri tem trenutku je, da sploh ni boleč, ampak pravzaprav predstavlja katarzično sprostitev. Veliko stresa in skrbi, ki ste ju čutili, je bilo manj povezanih s situacijo in bolj s tem, da ste bili strogi do sebe. Vstopili ste v obdobje, v katerem si ponovno prevzemate svojo moč.

Sporočilo tedna: Prepustite se.

 

Strelka

V zadnjih dveh mesecih ste veliko časa in energije posvetili delu, ta teden pa vas čaka še zadnja spodbuda, da bi opravili zadnji razgovor, izpeljali projekt v zadnjem trenutku ali končali priprave na dogodek v skupnosti. Po 4. oktobru boste lahko uživali v sadovih svojega dela s prijatelji, sodelavci in skupnostjo.

Sporočilo tedna: Ciljna črta.

 

Kozoroginja

V teh dneh si aktivno prizadevate poenostaviti stvari, ko gre za vašo kariero, vendar je to težje storiti, če se vam zdi, da prijatelj ali sodelavec poskuša spodkopati vse vaše odločitve. Soočenje na to temo, ki bo v sredo, bo težavno, vendar razjasnjujoče, saj boste odkrili, kdo je v resnici v vaši ekipi.

Sporočilo tedna: Zaposlujte.

 

Vodnarka

Vodnarji, zadnja dva meseca sta bila za vas težja kot za večino drugih, ta teden pa se boste lahko otresli še zadnjih dvomov in nejasnosti. Oktober bo v znamenju učenja novih veščin in določanja zelo konkretnih ciljev za vašo prihodnost. Začnite voditi seznam vsega, kar želite doseči!

Sporočilo tedna: Pripravljen/a.

 

Ribi

Avgust in september sta prinesla toliko jasnosti v zvezi z vašimi najbližjimi odnosi, toda z začetkom oktobra čutite trenutno zmedo glede tega, kam spadate. Na srečo sezona Tehtnice prinaša priložnosti, da se poglobite, postavite težka vprašanja in poiščete novega terapevta. Počasi, a zanesljivo najdete boljše ravnovesje med tem, kaj je vaše in kaj je njihovo.

Sporočilo tedna: Zahtevajte.

PREBERITE TUDI: Zanimiva dejstva o ljudeh, rojenih v znamenju Rib

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Valižanska princesa se pri vzgoji zgleduje po vzgoji princese Diane – pa tudi takšne, kakršno je imela sama.