Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 18. do 24. september 2023

17. sep 2023 19:46
0

Venera se to nedeljo, 17., združi z Jupitrom (stalen vpliv, ki je bil pred tem natančen 11. junija in 22. avgusta), kar v ospredje postavi zabavo, optimizem in razvajanje. Seveda je dobrega vedno preveč, toda v tem gospodarstvu? Vzemimo vso podporo in dobre občutke, ki jih lahko dobimo!

Bodite previdni pri vsem, kar se zdi preveč zmedeno ali nejasno, saj se Sonce v torek zoperstavi meglenemu Neptunu, zaradi česar zlahka pademo v 'zajčje luknje'. Sonce se v četrtek, 21., poveže s Plutonom, kar poveča občutek moči, samozavesti in vpliva.

V soboto nastopi jesensko enakonočje in s tem pozdravi sezono Tehtnic! Srečno sončno vrnitev našim najljubšim Veneram, ki ustvarjajo okus, v dobri družbi kraljic Tehtnice, kot so Hilary Duff, Gwyneth Paltrow in Gwen Stefani.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Device: Zendaya, Beyonce, Blake Lively, Alexander Skarsgard, Chris Pine, Jack Black, Armie Hammer, Lea Michele, Shania Twain, Cameron Diaz, Richard Gere, Gloria Estefan, Padma Lakshmi, Salma Hayek, Keanu Reeves, Michael Keaton, Beyoncé, Idris Elba, Evan Rachel Wood, Adam Sandler, Michelle Williams, Colin Firth, Ryan Phillippe, Emmy Rossum, Tom Hardy, Amy Poehler, Alexis Bledel, Nick Jonas, Jada Pinkett Smith, Jimmy Fallon, Stephen King.

 

Ovnica

Vaš seznam opravil se ta teden zdi neskončen, saj prihajajo roki za vse odgovornosti, ki ste jih prevzeli v sezoni Device. Občutek dosežka je zadovoljiv, vendar to ne pomeni, da ni prostora za utrujenost. Ne pozabite na dovolj tekočine in počitek, še zlasti v torek, ko se spanec vsekakor sliši bolj vabljivo kot tisti veliki sestanek.

Sporočilo tedna: Naprej!

 

Bikica

Po eni strani se ta teden počutite zelo zadovoljni in zadovoljni, saj se nekatera velika tveganja, ki ste jih sprejeli poleti (in pravzaprav v zadnjih nekaj letih), končno obrestujejo. Po drugi strani pa se še vedno počutite, da vas vleče v veliko različnih smeri, in ste zmedeni glede tega, čemu bi morali dati prednost. Ni nič narobe, če stvari za zdaj odložite in odlašate z dokončno odločitvijo.

Sporočilo tedna: Razmislite.

 

Dvojčici

Vaše najboljše ideje se vam bodo ta teden morda porodile v sanjah, zato imejte ob postelji dnevnik in si pustite čas za obdelavo vseh ustvarjalnih vizij. Vaš dom in družina bosta še naprej v središču pozornosti, vendar se lahko zaradi zmedene situacije v službi ponovno vprašate o ravnovesju med delom in zasebnim življenjem, za katerega ste mislili, da ste ga končno obvladali.

Sporočilo tedna: Prebudite se.

 

Rakica

V tem tednu se vam končno vrne nekaj moči! V odnosu je ena od dinamik, zaradi katere se že nekaj časa počutite manjvredne. Ne gre za to, da bi vas kdo skušal spraviti na slabše, vendar nikoli ni dobro imeti občutka, da niste slišani. Vzemite to zmago in jo izkoristite, vendar ne pozabite prehitevati samih sebe. Če boste obvladovali pričakovanja, ne boste prišli v težave.

Sporočilo tedna: Realistično.

 

Levinja

Ne glede na to, kje se nahajate na svoji poti osebnih financ, je bila sezona Device namenjena ponovnemu pregledu proračuna in soočanju z realnostjo. Ta teden pa vas mika velik nakup, ki vas bo prisilil, da se vrnete k risalni deski, kar zadeva proračun. Upoštevajte, da se vam zaradi Neptunovega meglenega vpliva ta naložba morda zdi pametnejša, kot dejansko je (zlasti v torek). Ne škodi, če z njo počakate.

Sporočilo tedna: Praktično.

 

Devica

Oh, kam vse boste šli! Vsaj v mislih! Ta teden boste sanjarili o svojih naslednjih velikih počitnicah in, kar je še pomembneje, o tem, kdo vas bo peljal nanje! To je bilo obdobje resnega samopremisleka, ta teden pa se počutite potlačeni in pripravljeni, da se vržete v drugo osebo. Vendar pa zaradi meglenega Neptuna, ki je močno prisoten v torek, odnosi morda ne bodo takšni, kot se zdijo. Ne hitite še v nič.

Sporočilo tedna: Prizemljen.

 

Tehtnica

Konec tedna prihaja vaše obdobje, Tehtnice! Srečen sončni povratek! Vstopili boste v del leta, ko se boste počutili najbolj opaženi in sebi podobni. Kljub temu do sobote raje ostanite odmaknjeni. V zadnjih mesecih ste se veliko naučili o tem, s kom želite biti v skupnosti – ne skačite v obveznosti samo zato, da bi se izognili neprijetnostim.

Sporočilo tedna: Prehod.

 

Škorpijonka

Velik skok, ki ste ga naredili junija ali avgusta, da bi rešili razmerje ali spodbudili kariero (ali oboje), se ta teden močno obrestuje. Morda vas bo razočaralo, da morate opraviti še nekaj zaključnih nalog, medtem ko bi se raje samo sprostili. Ko se v soboto začne sezona Tehtnice, vstopite v čas letnega umika. Uživajte v počitku!

Sporočilo tedna: Finale.

 

Strelka

Čeprav si želite doslednosti pri vsakodnevnih opravilih, boste ta teden dobili še eno zanimivo priložnost, ki bo spremenila vaš urnik. To je lahko povezano s ponudbo, ki ste jo dobili že junija ali avgusta, lahko pa gre za nekaj povsem novega! Ustvarite si prostor za raziskovanje (bodisi s potovanji, izobraževanjem ali duhovnostjo), kar naj bo vaša glavna prednostna naloga.

Sporočilo tedna: Vizija.

 

Kozoroginja

To je teden, v katerem lahko tvegate dobesedno ali v prenesenem pomenu besede. Letošnje poletje ste veliko časa posvetili upravljanju nekaterih zelo občutljivih dinamik moči in se prilagajali potrebam drugih. Kaj pa, če bi bili za spremembo vi tisti, ki bi se dvignili? Čeprav se vam morda zdi, da je lažje, če ste sami, vam prošnja za podporo odpre več poti, kot ste si prej predstavljali.

Sporočilo tedna: Tvegajte.

 

Vodnarka

Sezona Tehtnice se začne v soboto in je vaš klic k pustolovščini! Toda preden skočite na letalo, morate izreči nekaj poslednjih besed (in poplačati nekaj dolgov!). Zadnjih nekaj tednov je bilo osredotočenih na spravo – pa naj gre za srečanje z bivšim ali za uravnoteženje čekovne knjižice – v torek pa se zaradi vsega tega počutite zmedeni in preobremenjeni. Ne pozabite: če ste v tem trenutku čustveni, to še ne pomeni, da je vse delo že opravljeno.

Sporočilo tedna: Umirite se.

 

Ribi

Odnosi (in ne le romantični!) so bili v zadnjih nekaj tednih v središču vaše pozornosti, zdaj pa vas zanima, kako bi enega od njih prenesli na naslednjo raven. Bodite previdni pri tem, na kar boste pristali v torek, ko bo zaradi Neptunovega meglenega vpliva vse videti bolj čarobno, kot je v resnici. Ko se v soboto začne sezona Tehtnice, se boste počutili jasneje glede svojih potreb.

Sporočilo tedna: Počakajte.

PREBERITE TUDI: Vse, kar morate vedeti o znamenju Device

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Za kar najvišjo stopnjo privlačnosti je potrebnega manj vložka, kot si morda mislite.