Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Vse, kar morate vedeti o znamenju Device

23. avg 2021 9:23
0

Oglasno sporočilo

... zgodovinsko predstavljala boginja pšenice in kmetijstva. Device so logične, praktične in sistematične v svojem pristopu k življenju. Ta zemeljski znak je po srcu perfekcionist in se ne boji izboljšati spretnosti s pridno in dosledno prakso. Devica vlada prebavnemu sistemu, zaradi česar so ta zemeljska znamenja še posebej prilagojena sestavinam, ki sestavljajo celoto - v hrani in v vsem drugem. Zavedajo se vsake podrobnosti.

Devico upravlja Merkur, ki je komunikacijski planet. Čeprav Merkur vlada tudi dvojčkom, sta ta dva znaka radikalno različna: pri dvojčkih gre za rezultat in izražanje, pri devici pa za vnos in obdelavo. Devica se z informacijami ukvarja kot računalnik in celo najbolj zmešan nabor informacij pretvori v organizirane, jasne koncepte. Čeprav device hrepenijo po natančnosti pri vseh prizadevanjih, se morajo spomniti, da je nenehno lovljenje za idealom lahko uničujoče, če ga uporabimo zase ali za druge. Lepota obstaja v naših nepopolnostih in pomembno je, da se device naučijo, da pomanjkljivosti niso pomanjkljivosti. 

Najboljše lastnosti:  Device vodi altruizem. Lahko si zamislijo boljši svet (pa naj gre za državo z manj emisijami ogljika ali spalnico z več naravne svetlobe) in s svojo zemeljsko prizadevnostjo uresničijo to. Vsi predlogi device - čeprav se morda zdijo vsiljivi - so na mestu, ker resnično želijo drugim najboljše. Zato ne bodite presenečeni, če vam skuhajo lonček čaja iz kamilice za napihnjen trebuh ali ponudijo, da pazijo vaše otroke.

Najslabše lastnosti:  Zamisel, da devica preprosto ne more popraviti vsega, jo bo zlahka - in pogosto - razočarala. V najslabšem primeru device to razočaranje usmerijo nase; zemeljski znaki držijo nemogoče standarde in lahko trpijo zaradi sindroma prevaranta. Kolikor se lahko trudijo vzdrževati red (glej: zlikane rjuhe), se morajo naučiti, da je življenje neurejeno.

Kot partner:  Ko se device odprejo, so znane po svoji ostri duhovitosti, ki vas zvabijo v igrive razprave in vzbudijo domišljijo. Toda za vsem norčevanjem je premišljen partner, ki je neverjetno občutljiv na vaše potrebe. So zelo zveste, ljubeče in to pričakujejo tudi od partnerja.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo