Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 18. do 24. november 2019

17. nov 2019 11:24
0

Oglasno sporočilo

Ta teden bo prišlo do velikega (in nujno potrebnega!) atmosferskega preobrata. Kar je šlo počasi, se bo pospešilo. Kar je bilo medlo in nedoločeno, bo postalo jasno. In kar je bilo skrivnostno in strašljivo, bo postalo privlačno in osupljivo.

19. se bo planet akcije, Mars, iz tehtnice prestavil v škorpijona, kar bo pomagalo, da se bomo končno z veseljem pomaknili naprej – prvič od začetka oktobra dalje. Že naslednji dan, 20., pa se bo Merkur poslovil od retrogradnega gibanja, mi pa od vsega slabega, težkega in negativnega.

Sonce bo prešlo v strelca 22 (vse najboljše, strelčice in strelci!) in se tako pridružilo čudoviti Veneri in uspešnemu Jupitru v skupnem znaku ognja. Prenesimo nasvet strelca v svoja življenja in se premaknimo napram zimskemu enakonočju in najtemnejšim in najkrajšim dnevom polni močnih ambicij. Ni le v redu, da postavljamo zahtevna vprašanja – to je nujno potrebno, če želimo doseči napredek.

 

 

Ovnica

V ponedeljek in torek bodo vaši prijatelji na vas še posebej pozitivno vplivali, saj vam bodo ponudili svoja mnenja in pomoč. Poleg tega vas bodo spodbujali, saj so nad vami naravnost navdušeni! Okoli srede in četrtka boste prizemljeni in zato vam bo šlo posebej od rok delo. Čez vikend boste ponosni na opravljeno delo, zato si privoščite nekaj močno zasluženega počitka. Morda pa je čas, da razmislite o dopustu?

 

Bikica

V ponedeljek bo najboljša rešitev ravno tista, ki bo na prvi poglej izgledala nekoliko preveč zakomplicirana in skorajda neizvedljiva. V teh dneh boste še posebej inovativni, zato ji boste brez težav kos. Četudi vaše ideje marsikomu ne bodo ravno pogodu, zaupajte svojim instinktom. Okoli srede ali četrtka boste polni energije, ki jo previdno usmerite na pravo pot. Čez vikend čas za posvečanje vašemu ljubezenskemu življenju. Kdaj sta bila nazadnje skupaj na romantični večerji?

 

 

Dvojčici

V ponedeljek boste polni domišljije in idej, še posebej v zvezi z romantičnimi načrti. Okoli torka boste blesteli v spogledovanju. Ne pozabite, da bi se bilo dobro odločiti, kdo vas dejansko zanima v romantičnem smislu in kdo le kot prijatelj. Dajanje napačnih signalov je lahko zelo neprijetno za drugo stran! Okoli srede ne boste pretiralo družabni, ampak se boste raje osredotočali na posle. Čez vikend se boste zabavali, ne glede na to, kaj boste počeli.

 

Rakica

V začetku tedna boste pripravljeni storiti vse, kar je v vaši moči, a morda tudi to ne bo dovolj. Ne pozabite, da se s podobnimi težavami sooča tudi eden izmed vaših prijateljev. Morda si lahko medsebojno pomagata in delita izkušnji. Okoli srede lahko načrtujete zabavo, saj vam bo družba izjemno koristila. Čez vikend pa so na obzorju nove težave, ki jih boste kmalu pustili daleč za sabo in svobodno zadihali.

 

Levinja

V začetku tedna bodo vaše misli jasne in polne svežih idej. Ozrite se okoli sebe in ugotovili boste, da ste zmožni česarkoli. Brez kakšnih posebnih težav boste komunicirali tudi z ljudmi, ki vam niso najbolj pri srcu. Okoli srede in četrtka se ne obotavljajte in odločno sprejmite težke odločitve. Čez vikend boste kar malce preveč samozavestni, toda ne pozabite na potrebe svojih prijateljev.

 

Devica

Če se boste počutili preobremenjeno, naj vas ne skrbi, saj bo ta občutek hitro popustil. Ne naprezajte se in raje prisluhnite glasbi in se zaposlite z opravili okoli hiše. Okoli srede bo ljubezen v zraku, toda čez vikend se bo zares popolnoma razcvetela. Še nikoli niste bili tako srečni in sedaj je vaš čas! Prepustite se toku in uživajte. Morda se vama obeta skupni dopust!

 

 

Tehtnica

V ponedeljek boste živeli v sedmih nebesih. Vaše ljubezensko življenje še nikoli ni bilo boljše, toda ne pozabite na svoje obveznosti. Spomnite se svojih prioritet in jih ne zanemarjajte. Okoli srede ali četrtka je čas za rekreacijo, saj se boste po njej bolje počutili. Morda lahko ob tem opravite še kakšno opravilo. Čez vikend eksperimentirajte in storite nekaj nenavadnega.

 

Škorpijonka

Če boste svoja čustva spravili na papir, boste lažje ugotovili, kaj dejansko pomenijo in kaj vam kažejo. Bodite realni in se ne sprenevedajte. Tudi najtežje odločitve je potrebno nekoč sprejeti. Okoli srede ali četrtka se bo nekdo prav obesil na vas, toda ne pustite, da bi vas to oviralo na vaši poti. V petek se bodo nekatere stvari izkazale za neizvedljive, zato si zadajte nov cilj.

 

Strelka

Zadnje čase ste delali skorajda preveč. Prestavite v nižjo prestavo in pojdite na morje, saj je tudi vreme idealno. Čas je, da imate počitek, ki vam bo povrnil vse moči. Delo vas bo še vedno čakalo. Okoli srede in četrtka boste zelo povezani s prijatelji. Če ste čez vikend načrtovali potovanje, se boste imeli super in vse bo potekalo brez težav. Vodstvo prepustite komu drugemu in le uživajte v vožnji.

 

Kozoroginja

Podrobnost, ki se vam bo v ponedeljek zdela relativno majhna, se lahko izkaže za zelo pomembno. Morda bo celo odločala o vašem uspehu. Če je vpleten denar vaših prijateljev, bodite še posebej previdni. Okoli četrtka boste dobili kar ste si ves ta čas želeli. Pojdite na zasluženo večerjo in uživajte. Čez vikend vas bodo čakali novi izzivi, na obzorju pa je tudi poletna romanca.

 

 

Vodnarka

V ponedeljek ne boste pretirano dobre volje, a na srečo se vam niti ne bo poznalo in ključne osebe tega ne bodo opazile. Potrebujete intelektualni pogovor z nekom, ki vam bo pomagal pri najtežjih odločitvah - ko boste dobili drugo mnenje, bo vse lažje in bolj jasno. Okoli srede boste pozabili na čustva in se osredotočili ne delo. V petek in soboto bodite okoli kreativnih ljudi, ki vas bodo dodatno spodbudili. Ugotovili boste, da so podrobnosti nepomembne.

 

Ribi

V ponedeljek in torek poskusite vzpostaviti nove naveze in poglobiti že obstoječa prijateljstva. Ne pozabite na pomembnost podrobnosti in prijateljskih zvez. Okoli srede in četrtka boste potrebno energijo črpali iz drugih ljudi, zato bodite karseda družabni. V petek se bo vse dogajalo zelo hitro, kar pa vas ne bo oviralo na svoji poti. Vikend bo poln presenečenj. Je v zraku ljubezen?


PREBERITE TUDI: Lastnosti škorpijonov in škorpijonk, najbolj mističnega znamenja

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja