Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 18. do 24. december 2023

17. dec 2023 11:36
0

Dobra novica? Od tu naprej je lahko samo še bolj svetlo! Merkur je retrograden, zato z zadnjimi pripravami na praznike ne smete hiteti. Dela potekajo počasi, vendar je 18., 21. in zlasti 22., ko se Merkur sreča s Soncem, na voljo veliko priložnosti za iskanje lahkotnosti in jasnosti.

Kljub nekaj zapletom na začetku je ta retrogradni Merkur lažji od večine drugih, vendar se bodo stvari začele odvijati, ko se bo komunikacijski planet v soboto, 23., vrnil v svobodomiselnega Strelca. Ljubezenski planet Venera se v četrtek zoperstavi inovativnemu Uranu, kar prinaša navdih za darila v zadnjem trenutku in nekonvencionalno praznično dekoracijo, ko se bodo načrti neizogibno morali spremeniti. Dvakrat preverite vozovnice za vlak, specite nekaj piškotov za rezervna darila in ne pozabite dihati!

Zvezdniki, rojeni v znamenju Strelca: Jamie Lee Curtis, Miley Cyrus, Christina Applegate, Tina Turner, Anna Faris, Ben Stiller, Chrissy Teigen, Zoë Kravitz, Sarah Silverman, Lucy Liu, Britney Spears, Amanda Seyfried, Julianne Moore, Jenna Dewan, Jay-Z, Tyra Banks, Jeff Bridges, Judi Dench, Hailee Steinfeld, Jamie Foxx, Taylor Swift, Vanessa Hudgens, Eugene Levy, Brad Pitt, Sia, Steven Spielberg, Katie Holmes, Keith Richards, Christina Aguilera, Jake Gyllenhaal, Alyssa Milano, Jonah Hill, Samuel L. Jackson, Kiefer Sutherland, Jane Fonda.

 

Ovnica

Sonce v četrtek vstopi v znamenje Kozoroga in vas popelje v vaše najbolj vidno obdobje v letu. Zaradi neizbežnih rokov ob koncu leta in preusmerjanja počitniških načrtov boste potrebovali smernice tako v zasebnem kot poklicnem življenju. Iščete junaka, vendar se vsi ozirajo na vas, da bi vas vodili. Namesto da bi skrbeli za to, da se boste odlično izkazali, se osredotočite na sporočanje tistega, kar znate.

Sporočilo tedna: Vodite.

 

Bikica

Sonce v četrtek vstopi v znamenje Kozoroga in tako se začne vaše najbolj pustolovsko obdobje v letu. Ne glede na to, ali končujete semester podiplomskega študija, pakirate kovčke za počitniški pobeg ali pa predčasno odhajate iz službe, da bi se udeležili delavnice meditacije ob solsticiju, prihodnji mesec bo namenjen širjenju vašega uma. Morda boste deležni presenečenja, ko boste povedali, kaj boste počeli ta teden – celo od svojega partnerja ali najboljšega prijatelja! Sprejmite svoj nadaljnji razvoj.

Sporočilo tedna: Razvijaj se.

 

Dvojčici

Drugi bi se lahko ob preobrazbi zgražali, vi pa se zaradi nje počutite opolnomočeni. Čeprav je vaš vladajoči planet Merkur zdaj retrograden, se z veseljem vrnete in preverite svoje delo. Zaradi premika Sonca v Kozoroga v četrtek se počutite še bolj samozavestno in prizemljeno, saj si sproščate prostor za to, kar sledi. Vendar zdravljenje ni linearno in morda se boste soočili z nekaterimi ovirami, ko se bo Merkur v soboto vrnil v Strelca.

Sporočilo tedna: Zaupaj.

 

Rakica

Sezona Kozorogov se začne 22. in za vas je ta del leta namenjen predvsem drugim ljudem. Kateri pogovori vas čakajo v vaših najpomembnejših odnosih? Sprememba urnika v zadnjem trenutku zahteva, da s partnerjem najdeta kompromis za počitniške načrte. Komunikacija bo težja, ko se bo Merkur v soboto vrnil v znamenje Strelca, zato se pred tem o vsem pogovorite.

Sporočilo tedna: Vzajemno se odzovite.

 

Levinja

Merkur je še vedno retrograden in v tem prazničnem času stvari ne potekajo po načrtih. Ne glede na to, ali ste sredi iskanja zaposlitve, se ukvarjate z zdravstvenimi težavami ali težavami s hišnimi ljubljenčki ali pa ste preprosto zakopani pod kupom dela, se ne počutite ravno veselo. Sonce se v četrtek pomakne v Kozoroga in osvetli, čemu je treba dati prednost. Ko se Merkur v soboto vrne v znamenje Strelca, se boste lahko še malo zabavali.

Sporočilo tedna: Osredotočite se.

 

Devica

Sezona Kozorogov se začne v četrtek in s tem se začne vaš najbolj romantičen in veselja poln čas v letu. Odkar se je Merkur 13. decembra obrnil v retrogradno gibanje, čutite nostalgijo, saj ste se ponovno povezali z nekdanjimi ljubimci in se vrnili k svojim hobijem iz najstniških let. Ko se Merkur v petek sreča s Soncem, se vam razjasni namen teh sentimentalnih potovanj.

Sporočilo tedna: Potovanje.

 

Tehtnica

Sonce se v četrtek pomakne v Kozoroga in vas potegne v vaš najbolj zasebni in introspektivni letni čas. Vprašanja, ki so se v zadnjih nekaj tednih (ali celo letih) kopičila doma in v družini, prihajajo na dan, in ko se retrogradni Merkur v petek sreča s Soncem, dobite nekaj jasnosti, da lahko končno najdete rešitve. Nepričakovano darilo ali dodatna plača vam bosta pomagala posladkati posel in olajšati trenutne spremembe.

Sporočilo tedna: Jasno.

 

Škorpijonka

Dobrodošli v sezoni Kozorogov! V četrtek začenjate mesec, ki je namenjen negovanju vašega lokalnega okolja, tesnim prijateljstvom in komunikaciji. Običajno je to eno vaših najbolj obremenjenih obdobij v letu in letos ni nič drugače, vendar se zaradi retrogradnega Merkurja prepričajte, da ste pripravljeni biti prilagodljivi pri načrtih. Zamujena povezava izpred nekaj tednov se vrne v petek s pomembnim sporočilom.

Sporočilo tedna: Poslušajte.

 

Strelka

Ta teden je zimski solsticij, saj v četrtek prihaja obdobje Kozoroga! To je čas v letu, ko ste najbolj osredotočeni na denar, sredstva in prihodke. Kakšne cilje glede denarja imate za leto 2024? Če si še niste zastavili nobenega, bo v petek prišlo nekaj jasnosti glede vaših naslednjih najboljših korakov. Skupaj s partnerjem ali finančnim svetovalcem pripravite načrt.

Sporočilo tedna: Vrednost.

 

Kozoroginja

Z retrogradnim Merkurjem v vašem znamenju se bo ta teden začel nerodno, vendar vas lahko napačna usmeritev pripelje na boljšo pot. Nato pa bo v četrtek končno nastopila vaša sezona! V naslednjih nekaj tednih se boste lahko osredotočili na svoje zdravje, lepoto in vse, kar je povezano z vami! Na prijateljevi praznični zabavi v noči na solsticij boste morda našli tudi nepričakovano romantično zvezo.

Sporočilo tedna: Obnovite se.

 

Vodnarka

Dobrodošli v obdobju hibernacije! Sezona Kozorogov se začne v četrtek in za vas je to vedno čas v letu, ko si ne želite ničesar drugega kot se zlekniti na kavč z dobro knjigo in opravljati delo v ozadju. Letos vas nekaj pretresov doma in v poklicnem življenju prisili, da izstopite iz svojega kokona, in še posebej v soboto ste veseli, da ste se odpravili v družbo.

Sporočilo tedna: Počivajte.

 

Ribi

Dobrodošli v še enem zelo napornem in družabnem tednu vašega leta. Poleg običajnih prazničnih zabav se ponovno srečujete s starimi prijatelji in sodelavci, s katerimi se običajno ne dobite. Sonce vstopi v Kozoroga v četrtek in s tem naznani čas v letu, ko naj bi se osredotočili na gradnjo svoje mreže in utrjevanje svojih sanj. Kdo vam bo pomagal doseči vaše cilje?

Sporočilo tedna: Združite se.

PREBERITE TUDI: Zanimive lastnosti ljudi, rojenih v znamenju Kozoroga

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pospešeno staranje bi lahko povečalo tveganje za nastanek rakavih tumorjev.