Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 16. do 22. december 2019

15. dec 2019 13:48
0

Oglasno sporočilo

Ta teden bo povezava med Soncem in Uranom še dodatno poudarila vznemirjenje prazničnega obdobja, medtem ko nam bo povezava med Venero in Neptunom pokazala lepoto in ljubezen povsod okoli nas. Enakonočje, ki prihaja v soboto, 21., ko se bo sonce pomaknilo v znak Kozoroga, bo prav tako zaznamovalo obdobje regeneracije in novega upanja.

Preostanek tega meseca in celo začetek januarja bo Mars v Škorpijonu, Sonce pa v Škorpijonu, kar pomeni dva zelo močna položaja. Pa ne le to – oba planeta bosta sodelovala v skupno dobro vseh. Pa poglejmo, kaj to pomeni za vsak znak posebej.

 

Ovnica

V začetku tedna ne boste v središču pozornosti, a to vam bo pravzaprav ugajalo. Posvetiti se morate svoji notranjosti in se zavedati svojih prioritet. Pri tem vam bodo pomagali vaša izjemna koncentracija in analitične sposobnosti. Okoli srede in četrtka se boste zabavali s prijatelji. Čez vikend pa boste polni energije, ki jo lahko podvojite, če boste uporabljali tako svoje srce kot tudi razum.

 

Bikica

V začetku tedna se posvetite svoji notranjosti in na veliko načrtujte, saj vam bo vesolje pri tem v veliko pomoč. Če boste v svoje delo vložili dovolj truda, se vam bo zagotovo izplačalo. Okoli srede in četrtka se posvetite ljudem, ki so vam blizu. Z njimi preživite nekaj časa in ugotovite njihove razloge za dobro voljo. Čez vikend boste precej čustveni, zato se poskusite umiriti in ne jemljite vsega preveč resno!

 

 

Dvojčici

Prijatelj, s katerim se ponavadi ne strinjate, bo končno pogledal na stvari z vašega vidika. Končno! Bodite v podporo njegovi odločitvi in se mu ne posmehujte. Tako bo vajina zveza prešla na nov nivo, kar bo razveselilo tudi ostale okoli vas. Okoli srede in četrtka se osredotočite na družino in prijatelje, saj vas že kar malo pogrešajo. Čez vikend se zazrite v prihodnost, ki vam prinaša nove izzive, zato se kar dobro pripravite!

 

Rakica

Vaša nenadna odločitev, da boste pomagali prijatelju v stiski, vam bo prinesla veliko naklonjenosti med kolegi. Vsi vas bodo videli v popolnoma novi luči. Ste se sploh zavedali, da imate toliko poguma? Nekdo bo rahlo ljubosumen na vaš vpliv v družbi, toda ta privilegij ste si zaslužili, zato se s tem ne obremenjujte. Tvegali ste in zaslužite si nagrado! Čez vikend se bo obneslo karkoli boste že počeli, toda ne bodite preveč posesivni.

 

Levinja

V začetku tedna se zazrite v ogledalo in dobro premislite o tem, kar ste pravkar videli. Do sedaj se niste uklonili ničemur, torej zakaj bi začeli zdaj? Ko bo v skupini predlagan predlog, ki vam ne bo ugajal, se mu ne bojte reči ne! Ne skrbite, saj ne boste uničili vse zabave, le rešili jo boste pred propadom. Vaša neodvisnost je izrednega pomena. Čas je, da počnete tisto, kar vas resnično veseli. Čez vikend si spočijte in prepustite užitkom.

 

Devica

V začetku tedna se bodo pokazale vaše sposobnosti analiziranja. Če jih boste uspešno prepoznali in uporabili, boste v ogromni prednosti tako pred sodelavci kot tudi prijatelji in znanci. Ste pripravljeni na popolno čiščenje okoli srede in četrtka? Počistite svoj delovni prostor, srce ali misli. Naredite prostor za kaj novega - stran s starim in odsluženim! Od petka do nedelje vam bo prijala družba nekoga posebnega, zato naredite potrebne načrte pravočasno!

 

 

Tehtnica

V interakcijah z drugimi se boste počutili nenavadno, še posebej v začetku tedna. Kaj se zares dogaja? Bodite odkriti o svojih motivih, saj tudi od ostalih pričakujete enako, mar ne? Okoli srede in četrtka se bodo vezi z ostalimi ljudmi okrepile, kar vam bo prineslo notranje zadovoljstvo. Čez vikend boste pretirano čustveni, zato ne zaupajte svojim instinktom. Raje se osredotočite na druge in jim ponudite svojo pomoč - obrestovalo se vam bo.

 

Škorpijonka

V začetku tedna se bo v vašem okolju pojavila nekakšna nenavadna energija. Kaj se zares dogaja? Bodite iskreni o svojih ciljih in namenih in vse se bo dobro izšlo. Iskrenost se vedno poplača! Okoli srede ali četrtka bodo vezi med vami in ljudmi, ki jih imate najraje, najmočnejše. Bodite pripravljeni pomagati in ne zavrnite pomoči, ko vam bo ponujena. Čez vikend boste čustveni in vaši instinkti vam bodo pomagali pri pomembnih odločitvah.

 

Strelka

V začetku tedna bodite produktivni na vseh področjih vašega življenja, saj je občasno potrebno je tudi posodobiti določene zadeve. Najslabše je ostajanje na mestu. Osredotočite se tudi na osebne zveze in jim namenite nekaj nege. Okoli srede in četrtka boste videli, kako pomembne so zveze in poznanstva. Od petka dalje vam bodo šle še posebej od rok romantične zadeve, zato navežite stike z ljubljeno osebo. V nedeljo pa si vzemite čas in nekomu dobro prisluhnite.

 

Kozoroginja

V začetku tedna zmanjšajte količino dela v skupinah in odpovejte morebitne družabne dogodke. Vaša miselna sposobnost bo na višku, toda če jo želite kar se da dobro izkoristiti, boste potrebovali nekaj samote. Nikar se je ne bojte, izogibanje na vsak način pa le kaže, da imate določene težave, s katerimi se nčete soočiti. Okoli srede in četrtka pa se ponovno vključite v družbo, saj ste ponavadi zelo družabni. Čez vikend boste izjemno kreativni, zato poslušajte svojo intuicijo, ki vas ne bo varala.

 

 

Vodnarka

V začetku tedna bodo najbolj pomembne podrobnosti, zato se še posebej skoncentrirajte in jih ne spreglejte. Privoščite si tudi nekaj počitka, sicer se vam bo oglasilo zdravje. Okoli srede in četrtka se bo vaše življenje vrtelo okoli ljubezni. Odločiti se boste morali, kje leži vaše srce in kaj si resnično želite. Zvezde vas bodo usmerile na pravo pot. Od petka dalje boste razmišljali o nakupu nečesa, kar že imate doma, toda zvezde imajo v mislih nekaj veliko bolj pomembnega!

 

Ribi

V začetku tedna vam bodo zvezde namenile izredno moč, ki jo bodo opazili tudi vsi ostali. Česarkoli se boste lotili, se bo izkazalo za izjemnega pomena, zato se potrudite in res dobro opravite svoje delo. Okoli srede in četrtka boste postavljeni pred pomembno izbiro. Posvetujte se z nekom, ki mu popolnoma zaupate, seveda pa se morate na koncu odločiti sami. Čez vikend se lotite česa nenavadnega in zabavnega, saj tega niste počeli že dolgo časa!


PREBERITE TUDI: Ljudje, rojeni v teh nebesnih znamenjih, se radi vtikajo v druge

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ta najbolj "dolgočasna" obutev 2020 združuje vse: je udobna, šik in uglajena.