Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Takšna je usoda ljudi, ki so po 'cepljenju' za Covid utrpeli hude posledice

9. nov 2022 12:12
0

Oglasno sporočilo

... in nove posledice. Nekateri so jo (zaenkrat?) odnesli brez posledic; nekateri so umrli takoj po cepljenju; nekateri z zakasnitvijo; nekateri pa so utrpeli izjemno hude poškodbe, ki jih bolj ali manj uspešno rešujejo.

O slednjih so pripravili prispevek v oddaji Plusminus na nemški televiziji Das Erste, ki si ga lahko s hrvaškimi podnapisi ogledate spodaj.

Vsi, ki so utrpeli poškodbe po cepljenju za Covid, ostanejo prepuščeni sami sebi. Kljub hudim zdravstvenim težavam jih medicinska stroka ne jemlje resno; trdijo, da zagotovo ni od cepiva in jih pošiljajo k psihiatrom. Med njimi so tudi otroci, ki so po 'cepljenju' pristali na invalidskem vozičku, kot npr. komaj 15-letna in do cepljenja zdrava in športna Lea.

Stroški zdravljenja, ki je le delno uspešno in le malo izboljša stanje, lahko dosežejo tudi 10.000 ali 15.000 evrov in več in mnogi si tega ne morejo privoščiti. Poleg tega poškodovane s covid cepivi žalijo in zmerjajo z 'antivakserji', 'teoretiki zarot', 'ravnozemljaši', 'norci' in podobno.

Čeprav večina stroke - skladno s tem, kot so jim zapovedali - zanika kakršnokoli povezavo zdravstvenih težav s cepljenjem, pa so na drugi strani mnogi strokovnjaki prepričani, da je to žele začetek ter da se bodo posledice nepreverjenih cepiv kazale še dolga leta, če ne desetletja kasneje.

Ena redkih klinik, kjer skupšajo pomagati poškodovanim, je univerzitetna bolnišnica Marburg, kjer pa je zaradi izjemno velikega števila žrtev zelo dolga čakalna doba in mnogi ne dočakajo zdravljenja. Trenutno se jih zdravi 1000, 3000 pa jih je na čakalni listi.

PREBERITE TUDI: VIDEO: Zakaj nenadoma in nepričakovano umirajo zvezdniki in profesionalni športniki?

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Maščobne kisline omega-3 so pomembne za ohranjanje splošnega zdravja vašega otroka.