Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Takole bodo decembra energije vplivale na nas

4. dec 2018 9:12
0

Oglasno sporočilo

...  lažje in lahkotnejše. V prvem delu decembra bo še vedno čutiti vpliv Merkurja, planeta komunikacije, ki je v retrogradnem gibanju. Pod vplivom teh energij se moramo ustaviti, razmisliti in počakati, preden drvimo naprej. Čas retrogradnega Merkurja je čas, ko si moramo vzeti čas zase, premisliti in počistiti svoje misli, vzorce in prepričanja, ki nam ne služijo več.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu bik?


Ampak ta čas, ko je Merkur v retrogradnem gibanju, se konča že 6. decembra in nato se bomo počutili boljše. Okoli 6., 7. decembra bo čutiti vpliv mlaja, ki bo v znamenju strelca, kar pomeni, da bo vse res pozitivno: prišla bo nova inspiracija in nov val optimizma. Pod vplivom teh energij se potrudimo iti s tokom in z ritmom matere narave. Ničesar ne izsiljujte, predajte se, zaupajte, in se prepustite, da vas vodi srce. Ta mlaj namreč prinese ljubečo energijo in nam izboljša razpoloženje.  Nato kmalu pride poseben datum: 12.12. Števka 1212 je povezana z večjo duhovno zavestjo. Ta dan bomo bolj dovzetni za razne uvide; okrepili bomo našo energijo in dosegli višjo raven zavesti. Bodite pozorni na svoje sanje, meditacijo in sporočila, ki nam jih pošilja univerzum. 21. decembra bo solsticij ter polna luna, ki bo tokrat na nas delovala čustveno.

Leto 2018 je bilo leto retrogradnih planetov, čistili smo stare zadeve, se spoznavali in ugotavljali, kdo smo in kam smo namenjeni. Decembra se bo energija udejanjila, bolje se bomo poznali in vedeli, kje smo in kam smo namenjeni. Leto 2019 pa bo leto akcije. 
 

PREBERITE TUDI: Horoskop

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • numi pred 3 dnevi
   top 2
  • Nanika1991 22. jan 2019 16:19
   Dobro hidrira in hrani
  • Nanika1991 14. nov 2018 17:23
   Krasna za suho kožo
  • numi 3. nov 2018 23:45
   klasika
  • mijauuu 24. okt 2018 22:08
   Nič posebnega
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Sama sem od nekdaj sodila med ljudi, ki jim ne zdravje, ne videz nista bila samoumevna.