Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tako znane Slovenke preživljajo dneve v 'karanteni'

20. apr 2020 9:27
0

Oglasno sporočilo

... znani Slovenci in znane Slovenke znajdejo po svoje. Pogledali smo, kaj počnejo v teh dneh, ko je druženje in zadrževanje na javnih mestih prepovedano, ko so zaprte vse restavracije in bari in ko nam je zapovedano, da moramo ostati doma. Se tega držijo? Kaj počnejo? Kaj kuhajo in kako zelo dolgčas jim je?

Rebeka Dremelj

Rebeka Dremelj je ena izmed tistih, ki jim v karanteni res ni dolgčas. Pridno poučuje svojo hči, kuha, pospravlja, vzela pa si je celo čas, da je posnela novo pesem in celo videospot - kar s telefonom.


Vir: Instagram profil Rebeke Dremelj

Tanja Žagar

Tudi poskočna pevka Tanja Žagar v teh dneh ne počiva. S svojim malim Karlom plešeta, bereta pravljice, pojeta in se veliko igrata. Tanja pa skrbi tudi za svojo gredico, ki jo je poimenovala kar svoj mali raj na zemlji. 


Vir: Instagram profil Tanje Žagar

Tjaša Železnik

Tjaša Železnik, slovenska igralka, ki smo jo spremljali v oddaji TV Dober dan, čas v karanteni preživlja s svojo hčerko Marli. Skupaj se učita in osvajata nova znanja. Tjaša se namreč preizkuša tudi v kulinariki - drugič v življenju je kuhala golaž, spekla je bananin kruh, včeraj pa okusno nedeljsko kosilo. Vzame si tudi čas za kakšno dobro knjigo. Dolgčas ji zagotovo ni.


Vir: Instagram profil Tjaše Železnik

Alenka Košir

Alenka Košir 'karanteno' preživlja skupaj s svojo številčno družino, zato ji najverjetneje sploh ne more biti dolgčas. Pridno kuha, skrbi za svoje vrtnice, svojo dejavnost izvaja on-line, skratka v življenju je prišlo do nekih sprememb, ki pa je niso iztirile.


Vir: Instagram profil Alenka Košir

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Letošnja spomladansko-poletna sezona prinaša kar nekaj zanimivih modnih novosti in ena izmed njih so zagotovo široke ...