Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tako ljubeče je Kate podprla Williama na dobrodelni tekmi

10. jul 2023 18:46
0

Oglasno sporočilo

Valižanska princesa je v četrtek na dobrodelni polo tekmi v Windsorju navijala za svojega moža, princa Williama, in ga celo ljubeče poljubila ter mu čestitala za zmago njegove ekipe.

Par je bil ujet ob prihodu na Guards Polo Guard, William je bil oblečen v suknjič, srajco in hlače, Kate pa je bila videti sproščeno poletno v modri midi obleki Beulah London. Valižanski princ se je udeležil tekmovanja Out-Sourcing Inc. Royal Charity Polo Cup 2023 v Guards Polo Clubu.

Na tekmi so se zbirala sredstva in ozaveščanje za 11 dobrodelnih organizacij, ki jih je podpiral kraljevi par, med njimi tudi: Mental Health Innovations, Wales Air Ambulance, Centrepoint, The Passage, Mountain Rescue England & Wales, Foundling Museum, Forward Trust, East Anglia Children's Hospices, Baby Basics, Little Village in AberNecessities.

Kate se je srečala tudi s predstavniki dobrodelnih organizacij, ki bodo imele koristi od te tekme. Williamova ekipa je na pohodu zmagala s 3:2, ko je princ dosegel zmagoviti gol. Ko je stopil z odra, je hitro pozdravil Kate in jo pozneje poljubil na obe lici, ko je prevzel svoj individualni pokal. 

Kate mu je medtem spodbudno podrgnila roke, ko mu je izrekla čestitke, in ga pozneje potrepljala po hrbtu, ko se je vračal na zmagovalni oder. Kate je zmagovalni ekipi podarila tudi pokal in se fotografirala s skupino, preden sta jih objeta zapustila.

Kraljevi dobrodelni dan za polo bo potekal že dvanajsto leto in bo skupno zbranih več kot 12.000.000 funtov za dobrodelne namene, za katere se princ in princesa zelo zavzemata.

PREBERITE TUDI:

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Valižanska princesa se pri vzgoji zgleduje po vzgoji princese Diane – pa tudi takšne, kakršno je imela sama.