Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ta naraščajoč trend pri kopalnicah je enostavno posnemati

8. jan 2019 10:41
0

Oglasno sporočilo

Pri trendih kopalnic ni nič več popularen mat nikel, ki je krasil ročice predalnikov, ključavnice in druge elemente kopalnic, ampak so se notranji oblikovalci premaknili korak naprej in v svojih okusih postali bolj eklektični, ter prepričani v svoje znanje dekoriranja. Spoznajte letošnji najboljši in opaznejši trend pri opremljanju kopalnic: kombiniranje metalnih zaključkov.

To je po novem normalno

Lansko jesen je bilo kombiniranje metalnih detajlov kot so kovinski zaključki in črni kuhinjski aparati, velik trend pri kuhinjah, po poročanju splete strani Houzz, ki je povzela ameriško študijo o trendu kopalnic, pa kuhinje niso več edine, pri katerih lahko eksperimentiramo s kovinskimi dodatki. Normalno je postalo, da se detajli v kopalnicah ne ujemajo popolnoma, ampak se med seboj mešajo celo barve (zlata armatura, srebrni ročaji na predalih, bel umivalnik, ...).

Tako enostavno

Najboljši del tega trenda je v različnosti, ter enostavnem posnemanju. Ni namreč omejitev pri kombiniranju ogledala, ročajev, pohištva, okrasnih detajlov, armature, ... Poigrajte se s kombiniranjem različnih kovinskih elementov. V beli kopalnici s srebrnimi ročaji, si lahko na primer brez zadržkov privoščite ogledalo z bogatim zlatim okvirjem, ali pri čni kopalniški armaturi, zlate lončke za zobne ščetke, luč nad ogledalom, ...

Kako vam je všeč ta letošnji kopalniški trend?

Foto: Pinterest

 

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 16. maj 2019 19:50
   Super, izpolnjuje vse kriterije!
  • Katrin 17. apr 2019 22:13
   Premalo za suho kožo
  • numi 19. mar 2019 22:29
   preprost
  • numi 19. mar 2019 22:23
   sladek in vesel
  • numi 17. feb 2019 10:29
   top 2
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Deževni dnevi so večini ljudi prava nadloga, v resnici pa nas lahko marsičesa naučijo.