Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Stvari, ki jih ženskam o spolnosti nihče ne pove

30. jun 2021 8:09
0

Oglasno sporočilo

... druge tvori najvišjo čustveno vez z osebo. Poleg tega moški in ženske v skladu z obstoječimi družbenimi predstavami spolnost dojemajo drugače. Glede na ameriško študijo moški poročajo o bolj spontanem spolnem vzburjenju in imajo pogostejše in raznolike fantazije. Kljub vsemu pa je najpomembnejše poznavanje lastnega telesa in fizično dejanje. Veliko ljudi se počuti nerodno v pogovoru ali spraševanju o tem, kar vodi do pomanjkanja znanja. Tukaj je nekaj dejstev, ki bi jih morale vedeti vse ženske.

Vaš spolni okus se bo sčasoma verjetno spremenil

Morda ste v zgodnjih dvajsetih letih raje bile podrejene med spolnostjo. Ko pa postanete nekoliko starejše, ste nenadoma veliko bolj navdušene nad tem, da prevladujete. To je povsem normalno. Zato se ne omejujte kot ena spolna identiteta.

Spolnost vas ne bo nujno zbližala

Splošno prepričanje je, da je spolnost končno ljubezensko dejanje in da pomeni, da se par zbliža. A to ni vedno res. Lahko se počutite oddaljene od nekoga, s katerim ste pravkar spali, in lahko se počutite zelo blizu z nekom, s katerim še niste spali.

Oseba, s katero imate prvi spolni odnos, ni nujno vedno pomembna

Priljubljeno je, da bo oseba, s katero imate prvi spolni odnos, pustila pomemben pečat v vašem življenju, včasih pa je to nekdo na fakulteti, ki se ga morda zdaj niti ne spomnite! In to je v redu.

Če moški nima tako visokega spolnega nagona kot vi, to ni nujno narobe

To je treba povedati na glas. Spolni nagon se razlikuje od osebe do osebe. Nič ni narobe, če ima ženska višji spolni nagon kot njen partner. To samo pomeni, da njen partner morda ne bo mogel v celoti zadovoljiti njenih potreb.

PREBERITE TUDI: 6 živil za večji libido

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vsi, ki so svoje otroštvo preživeli v devetdesetih letih prejšnjega ...