Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Stvari, ki jih ne bi smele pričakovati od svojega moža

9. feb 2022 8:20
0

Oglasno sporočilo

... zanje preveč obremenjujoče. Vaš partner lahko občuti pritisk vsakič, ko ga prosite, naj naredi nekaj, kar ni mogoče ali pa ni v okviru njegovih zmožnosti. Če želite ohraniti uspešen zakon, je nekaj stvari, ki jih od moža ne smete pričakovati.

Bere misli

Če vaš mož ni poklicni bralec misli, ne morete pričakovati, da bo bral ali vedel, kaj se dogaja v vaših mislih. Svoje misli morate posredovati možu, ker če mu ne poveste, ne bo vedel. Dejanja je mogoče razumeti le do določene mere.

Vrednote

Ne morete pričakovati, da bo vaš mož popolnoma opustil vrednote, ki jih ima že od otroštva, in se prilagodil vašim. Uspešen zakon je tisti, v katerem se lahko oba naučita sobivati ​​z vrednotami in mnenji drug drugega.

Časovni okviri

Vedite, da ima vsak človek svoj način, kako dela stvari. Ne morete pričakovati, da bo vaš mož naredil stvari v vašem časovnem okviru. Tudi če bo stvari opravil hitreje, boste nanj ustvarili negativen pritisk, s katerim se ne bo mogel spopasti.

Spoštovanje

Vaš mož morda ne bo cenil vsake vaše malenkosti in to je v redu. Vsaka oseba ima v sebi pomanjkljivosti in vaš partner ima morda o tem drugačno mnenje. To ne pomeni, da vas ne spoštuje. In iz tega ni treba delati panike.

Sreča

Vaš mož ni odgovoren za vašo srečo. Prispeva lahko le velik del tega. Sreča je občutek, ki ga je treba najprej doseči sam pri sebi. Vedno se lahko zanesete na svojega moža za ljubezen, podporo in skrb.

PREBERITE TUDI: To so stvari, ki se zgodijo v moških možganih, ko se zaljubijo

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kate je nosila plapolajočo midi obleko L.K. Bennett in ljubke espadrile s peto.