Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Spoznajte Studio Železna, novo 'postajo navdiha'

16. okt 2018 18:08
0

Oglasno sporočilo

In vendar se premika … tudi v Ljubljani!

V četrtek, 4. oktobra, so se v Ljubljani v Zupančičevi jami, na Železni cesti 16, na široko odprla vrata ustvarjalnega Studia Železna, Studia Fe16. Nova 'Postaja navdiha', kjer lahko izstopimo iz hitrega vlaka življenja, se ustavimo, zadihamo, občudujemo lepote, ki nas obdajajo ter začnemo ustvarjati in realizirati svoje ideje.

Številni povabljeni so imeli že na odprtju možnost videti nove, sveže, večnamenske prostore z vso pripadajočo opremo. V studiu se bo dogajalo kup zanimivih ustvarjalnih dogodkov; vizualne delavnice – foto, video, grafika, 3D animacije, poleg dogodkov 'na ključ', kot so; team buildingi, promocijske aktivnosti, delavnice, predavanja, praznovanja, posebne priložnosti.

Idejna vodja, fotografinja in umetnica, Urška Košir, je okrog sebe zbrala skupino ustvarjalnih in elana polnih ljudi: vodjo studia, Nadjo Zobec Krže; vodjo strokovnih delavnic, Aleša Kravosa; vodjo ustvarjalne ekipe, Leno Petrovič, organizacijskega vodjo, Jako Jakliča; grafična oblikovalca, Ano Belčič in Primoža Kastelica iz Studia MIAO ter številne sodelujoče; Alfreda Rugea, Erika Šifrerja, Veroniko Košir Firbas in druge.

Sledili so dnevi odprtih vrat

Glavno sporočilo na odprtju Studia Železna je bilo ustvarjanje, povezovanje, navdihovanje. Po slavnostnem odprtju so sledili dnevi odprtih vrat. Vsi trije dogodki, ki so potekali od torka do srede, so bili polno obiskani, udeleženci pa so bili navdušeni nad delavnicami kot so bile: 'Moč slike ali slika moči?' – fotografska delavnica z Urško Košir; 'Eksperiment' - delavnica modne fotografije s Teotimom Logarjem in Lejlani Štajer in 'In vendar se premika' - Digitalna umetnost 3D grafike in animacije z Alfredom Rugeom, Berlin; 'Photoshop, da ali ne?' – predavanje z Ajdo Horvat; 'Skrivnost fotografije' – predavanje s Sonjo Buhvald in 'Zakaj dobra vsebina še ne pomeni dobre spletne prezence?' s Sanjo Leban Trojar. Zadnji dan, ki je bil namenjen razvajanju in sproščanju za boljšo ustvarjalnost, se je začel z 'Fe jogo' – za revitalizacijo med delom pod vodstvom Darje Furek; nadaljeval z 'Možganskim fitnesom' – ali treningom spomina z Jasmino Lambergar in se zaključil z 'Lenimi presnimi prigrizki za aktivne možgane', po receptih Lene Petrovič.

Foto delavnice, znanje Photoshopa, 3D animacije in ostale ustvarjalne delavnice z malimi in velikimi mojstri, se bodo v Studiu Železna redno odvijale že od novembra dalje. Kompleten program se nahaja na Facebook strani: Studio Železna.

Foto: Tit Bonač

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Nanika1991 pred 1 dnevom
   Dobro hidrira in hrani
  • Nanika1991 14. nov 2018 17:23
   Krasna za suho kožo
  • numi 3. nov 2018 23:45
   klasika
  • mijauuu 24. okt 2018 22:08
   Nič posebnega
  • Katrin 21. okt 2018 23:01
   Navdušena
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ta klasični, večni vzorec ne gre nikoli iz mode in ga lahko nosi vsaka urejena ženska, ki ima rada tudi klasični slog.