Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Spomladansko enakonočje 2023 bo 20. marca: vse, kar morate vedeti

19. mar 2023 12:05
0

Oglasno sporočilo

Dobrodošli v astrološkem novem letu!

Vsako leto se nahajamo na dveh ločenih koledarjih: gregorijanskem, ki traja od 1. januarja do 31. decembra vsakega leta; in astrološkem, ki se začne na prvi dan obdobja Ovna in pomladnega enakonočja (približno 20. marca vsako leto) in traja do zadnjega dne obdobja Rib (običajno 19. marca). To pomeni, da 20. marca 2023 nastopi spomladansko enakonočje in astrološko novo leto!

Ko začnemo nov astrološki koledar, je to tudi prvi dan pomladi, ki je sicer znan kot spomladansko enakonočje. To je močan čas za nove začetke in sveže ideje, ki začnejo prihajati. Pomlad običajno povezujemo s cvetenjem rož in zemljo, ki po dolgi in mrzli zimi spet postane zelena. Zato se s to podobo povabite, da si ogledate vse načine, kako vi in vaše življenje "cveti" in se ponovno prebujate.

Astrološko novo leto je čas, da se osvobodimo razočaranja in pretirane romantičnosti, ki ju lahko prinese sezona Rib, in končno vstopimo v ognjeno, prebujeno energijo Ovna, ki od nas zahteva, da na življenje pogledamo s svežimi očmi in novo perspektivo. Ta drzna in vznemirljiva energija je natanko takšen val, ki ga želimo ujeti ob prihodu astrološkega novega leta.

V naslednjih 12 sončnih obdobjih – začenši z obdobjem Ovna in zaključujoč leta 2024 v obdobju Rib – se bomo soočali z močnimi tranziti, ki bodo spodbujali našo rast in preobrazbo. Pomembno je, da se uskladite z energijo astrološkega novega leta, da boste naslednje poglavje začeli s pravo nogo; oz. še pomembneje, z začetnim korakom, ki se vam zdi pristen.

Letos astrološkemu novemu letu 21. marca hitro sledi Mlaj v Ovnu, zaradi česar je osvežujoč vpliv tega prehoda še toliko bolj očiten. Zdaj je čas, da se znebite nereda in negativnosti ter ustvarite prostor za nekaj novega, zato si zastavite namere in se zavežite ciljem, ki vas vodijo v pravo smer.

PREBERITE TUDI: Enakonočje ni tako zelo enako, kot si morda mislite

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Čedalje več ljudi ima težave s ščitnico – s hipotirozo, Hashimotovo boleznijo, hipertirozo in Gravejevo boleznijo.