Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

To je rastlina, ki ženskam prinaša srečo

23. feb 2022 10:58
0

Oglasno sporočilo

Ime sobne rastline spatifil, ki je izjemno priljubljena, nezahtevna za vzdrževanje in zatorej tudi izjemno pogosta, se prevaja tudi kot "ženska sreča". Pravijo, da ljudem prinaša ljubezen in pozornost, močno družino, privlači ljubezen in ženskam prinaša dobro zdravje.

Obstajajo rastline, ki preprosto morajo biti prisotne v vsakem domu. In pogosto tudi so, čeprav mnogi ne vedo niti tega, kako se njihove rastline imenujejo, kaj šele, kako se jih neguje. To velja tudi za spatifil, za katero je uveljavljeno prepričanje, da lastnici prinaša srečo.

In kaj naj bi bila ženska sreča?

Na prvem  mestu je to harmonija doma, ne glede na to, ali ima partnerja oz. družino, ali ne. Nekateri verjamejo, da je ta rastlina ključna za žensko dobro počutje in blagostanje. Pravijo, da če spatifil podarite neporočenemu dekletu, si bo kmalu uredila svoje osebno življenje; če poročeni ženski, pa bo kmalu dobila otroka.

Sicer naj bi vse sobne rastline prinašale eno od stvari: srečo v zakonu; denar; zdravje, uspeh … A zakaj naj bi bil spatifil prav rastlina, ki prinaša žensko srečo?

Že davno nazaj so ženske ugotovile, da lepe rastline polepšajo dom, spatifil pa naj bi s sabo prinesel pozitivne spremembe, sploh v ljubezenskih odnosih. Dekleta so našla izbranca; poročene ženske pa živele srečno zakonsko življenje. Spatifil pa naj bi prinesel srečo tudi ženskam, ki so se dlje časa neuspešno trudile zanositi in po prihodu te rastline v dom naj bi se kmalu razveselile nosečnosti.

Danes je tako spatifil ali 'ženska sreča' ena najbolj pogostih in priljubljenih rastlin, pa tudi daril za ženske. Čeprav večina ne verjame v magično delovanje te rastline, pa o njenem učinku pričajo ženske uporabnice po forumih po celem svetu.

Če želite, da vam spatifil prinese srečo, lepo skrbite zanjo, jo redno zalivajte in odkrijte njeno magično delovanje – če ne drugega, brez dvoma magično polepša vsak dom.

PREBERITE TUDI: Če imate to rastlino v svoji hiši, ne boste nikoli več videli pajkov ali drugih žuželk

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ste se že kdaj ozrli nazaj na kako svoje preteklo razmerje in si rekli: "O čem, za vraga, sem razmišljala?"