Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

So ljudje, ki v vaše življenje pridejo z razlogom

7. dec 2017 11:13
0

Oglasno sporočilo

... nekaj naučili. Ne glede na to, v kašnem odnosu ste z določenimi osebami, prav vsaka v vaše življenje pride zato, da vas nekaj nauči.

PREBERITE TUDI: 8 znakov, ki vas opozarjajo, da ste na napačni poti

Ne glede na to, kako težek je odnos, ali s kakšnimi problemi se srečujete, vedite, da se vse zgodi z razlogom. Ta oseba je ob vas zato, da vas bodisi nekaj nauči, bodisi sproži verižno reakcijo, ki nato vpliva na vaše življenje. Vsi se na neki stopnji učimo drug od drugega, pa če to opazite ali ne. Nekateri ljudje torej pridejo v naše življenje, da bi nas 'raztrgali', drugi pa so tu samo, da so ob nas in da rastejo z nami. Spodaj boste našli 6 najpogostejših vrst ljudi, s katerimi boste v življenju prišli v stik. 

1. Tisti, ki vas bodo na nekaj opomnili

Ti ljudje pridejo v naše življenje, da nas opomnijo na nekaj pomembnega. Spodbujajo znanje znotraj nas in nam ga pomagajo razumeti. Ti ljudje bodo pri vas zagotovo pustili pečat, ki vas bo spremljal za vedno, ne glede na to, ali bo ta oseba ostala v vašem življenju ali ne.

2. Tisti, ki vam pomagajo v vaši rasti

Ti ljudje so učitelji naših duš. Prihajajo v naše življenje, da nam pomagajo postati boljši. Tam so za nas, ko jih potrebujemo in zaradi njih smo sposobni bolje razumeti, kdo smo in kam smo namenjeni.

3. Tisti, ki so vedno ob vas

To so ljudje, ki ostajajo del našega življenja za vedno. Ti so vaš sistem podpore in so ob vas, ko jih najbolj potrebujete. Vaša povezava z njimi bo izjemno močna.
 

4. Tisti, ki vas bodo zbudili

Ti ljudje pridejo v naše življenje, da pretresejo našo realnost. Pogosto so to tisti ljudje, za katere želimo, da  jih ne bi nikoli srečali, vendar smo se od njih veliko naučili. Negativa izkušnja je pomembna pri osebni rasti, saj samo s tako izkušnjo lahko napredujemo. Vesolje ve, kaj vse lahko prenesete in česa ne.

5. Tisti, ki se pojavijo le za kratek čas

To so ljudje, ki pridejo v naše življenje samo za trenutek. To so ljudje, ki gredo samo mimo vas in zaradi katerih se počutite manj osamljene. Z njimi lahko delite le nekaj besed ali celo samo pogled. Ti ljudje imajo na vas dober vpliv takrat, ko ga potrebujete.
 

6. Tisti, ki odidejo

Ti ljudje ob vas ne bodo dolgo. Poslani so vam, da se boste lahko od njih naučili in kot veste, vsaka učna izkušnja ne more biti pozitivna. To so ljudje, ki pridejo v vaše življenje in vam z odhodom zlomijo srce.

PREBERITE TUDI: 11 znakov, ki potrjujejo, da ste bližje višji zavesti

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali že na prvi pogled zaupate ljudem? Ali pa najprej analizirate njihov odnos, govorico telesa in vedenje, da bi jih bolje spoznali?