Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Slavna pevka razkrila svojo srce parajočo življenjsko zgodbo

26. feb 2020 11:06
0

Oglasno sporočilo

... ujetništvu in o tem, kako so jo zadrogirali. 

Verjetno vsi poznate njeno uspešnico 'Mercy', s katero je zaslovela po širnem svetu in se zapisala med najbolj uspešne glasbenice na otoku. Prejela je tudi mnogo glasbenih nagrad, nato pa kot strela z jasnega javila, da si bo vzela premor. Takrat je dejala, da ga potrebuje za kratek čas, a se s premora ni več vrnila na glasbeno sceno. 

Pevka si je odprla profil na družbenem omrežju Instagram in razkrila žalostno zgodbo. "Samo predstavljate si lahko, kolikokrat sem želela pisati o tem, kako bi to napisala. Ne vem, zakaj, a zdaj je pravi čas, počutim se vzhičeno in osvobojeno in lahko govorim o tem. Ne morem obrazložiti." je zapisala v uvodnih vrsticah.

Nadaljevala je: "Veliko se vas sprašuje, zakaj sem izginila, kaj se je zgodilo z menoj in zakaj? Kontaktiral me je novinar, našel je način, da je prišel do mene in prejšnje poletje sem mu vse povedala. Bil je prijazen in počutila sem se čudovito, da lahko končno spregovorim. Resnica je in prosim zaupajte mi, sem dobro in na varnem. Bila sem posiljena, zadrogirana in v ujetništvu nekaj dni. Seveda sem preživela. Ampak, da sem si opomogla je trajalo. Lahko pa vam povem, da sem v zadnjem desetletju na tisoče in tisoče dni želela spet občutiti sonce v srcu – to sonce zdaj spet sije."

Razlog, zakaj se je šele zdaj odločila spregovoriti, tiči v tem, da ni želela pokazati žalosti v svojih očeh in zlomljenega srca. Šele pred kratkim je vse skupaj začela doživljati drugače in se odločila svojo zgodbo podeliti z javnostjo. 

PREBERITE TUDI: To je razlog za vitko in mladostno telo Jennifer Aniston

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Letošnja spomladansko-poletna sezona prinaša kar nekaj zanimivih modnih novosti in ena izmed njih so zagotovo široke ...