Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Škandalozno razkritje Covid-19: Nemški vladni svetovalci so vedeli več o virusu, kot so priznavali

21. maj 2024 16:16
0

Oglasno sporočilo

Razkrit je bil škandal nemške NIJZ (RKI) in politike: Interni zapisniki kažejo, da so najpomembnejši vladni svetovalci vedeli več o virusu in ukrepih, kot so javno priznavali.

Uradni nemški mainstream medij ''Die WELT'' objavlja: ''Interni zapisniki RKI kažejo, da so najpomembnejši vladni svetovalci očitno vedeli več o virusu in ukrepih, kot so javno priznavali.''

Ali bo ta škandal vplival tudi na Slovenijo in ali lahko podobno razkritje kdaj v prihodnosti pričakujemo tudi v Sloveniji?

V preteklih treh letih smo bili priča izjemni manipulaciji vseh glavnih medijev. Načini zavajanja so bili enaki povsod po svetu. Ali so te manipulacije še prisotne? Kje lahko te manipulacije zasledimo, kako se jih obranimo? Kje je izvor teh tehnik in kdo jih postavlja v prostor?

Med drugim so se pojavila vprašanja, ali je bilo obvezno nošenje mask sploh smiselno; poleg tega je imelo zaprtje držav veliko hujše posledice kot sama bolezen Covid z le 0,14% smrtnostjo. Prav tako ni bilo nobenega razloga za kaznovanje necepljenih oseb.

Kdo je torej v resnici vodil ukrepe plandemije v Nemčiji? Kaj pa v Sloveniji? Podatki kažejo, da ukrepi niso bili odrejeni na podlagi dejanskega stanja 'pandemije', temveč odločitve politike. Prav tako se dobro spomnimo statističnih podatkov in objav, ki niso imeli nobene podlage v realnosti in so bili v nasprotju z vso dotedanjo medicinsko znanostjo.

Kako ta razkritja vplivajo na stanje v Sloveniji in ali lahko podobna razkritja kmalu pričakujemo tudi pri nas? Razkritje teh dokumentov razkriva škandal brez primere, za katerim, kot kaže, stoji tudi globalni kapital.

Več pa poslušajte v intervjuju, ki ga vodi Zoran Kodela; gostja Tjaša Vuzem, Zavod CISP.

PREBERITE TUDI: Začenjajo se tožbe proti proizvajalcem cepiv za Covid

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.