Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Selena Gomez je ponosno pokazala svojo veliko brazgotino

29. sep 2020 12:32
0

Oglasno sporočilo

Življenje nam pušča brazgotine – na duši, srcu in telesu. Vsaka izkušnja, ki smo jo imeli v življenju, nam je pustila sled. Te ostajajo tudi na telesih, kar pa je še posebej nedopustno pri zvezdnikih. A časi se tudi tu spreminjajo in normalne življenjske stvari, kot sta npr. staranje in brazgotine, niso več tabu.

Tega se zaveda tudi pevka Selena Gomez, ki je na Instagram objavila fotografijo, na kateri se jasno vidi njena brazgotina od operacije, ki ji je rešila življenje.

 

 

“Ko so mi presadili ledvico, mi je bio na začetku izjemno težko kazati brazgotino,” je zapisala. “Nisem želela, da se vidi na fotografijah, zato sem nosila stvari, ki so jo skrile. Sedaj pa se počutim samozavestno bolj kot kdajkoli glede tega, kdo sem in kaj sem prestala … in sem ponosna na to.”

Pevka je bila leta 2017 prisiljena iti na nujno presaditev ledvice, saj je imela hude komplikacije zaradi avtoimunske bolezni lupus. Njena prijateljica Francia Raísa ji je podarila svojo ledvico, zaradi česar ima Selena sedaj dve veliki brazgotini.; eno preko trebuha, drugo na notranjem delu stegna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

Na fotografiji pozira sproščeno in samozavestno v svetlo modrih enodelnih kopalkah Selena znamke La Mariette, tako, da se jasno vidi njena brazgotina. Ta je posledica nujnega posega, na katerega je morala v povezavi s presaditvijo.

PREBERITE TUDI: Selena Gomez očarala z nepričakovano modno kombinacijo

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Trendi se spreminjajo in medtem, ko smo pred nekaj leti nosile izjemno vpadljive, t. i. 'statement' ogrlice, so sledile ...