Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Sedem smrtnih grehov zakona

28. jan 2021 9:31
0

Oglasno sporočilo

Ti zakonski grehi lahko popolnoma uničijo vaš srečen zakon in vodijo do nepopravljive škode. Tukaj je seznam sedmih smrtnih grehov v zakonu, tako da se lahko vsak par pripravi in se jim izogne.


 

1. Pohlep

Želja po bogastvu, moči in denarju lahko pokvari zakon, ko postane pretirana, kar vodi v sebičnost in pohlep. Če se zdi, da oba partnerja dajeta prednost denarju in bogastvu pred ljubeznijo in poroko, je verjetno, da zakon večinoma temelji na materializmu.

2. Poželenje (v smislu varanja)

Ljubezen, ki se spremeni v poželenje, lahko privede do tega, da partner vara drugega. Osnova zakonske zveze je zaupanje in razumevanje, ki se lahko za vedno pokvarita, saj ne pušča možnosti za ponovno vzpostavitev zakona. Spolni in intimni odnosi z drugimi v zakonu nimajo mesta.

3. Požrešnost

Tudi če se ta izraz nanaša na prehranjevalne navade, se lahko posredno nanaša na zakonsko zvezo; 'Požrešnost' v zakonu pomeni pretirano popuščanje. Če vaš partner daje prednost lastnim užitkom na račun vašega zakona, se lahko požrešnost v vašem zakonu izkaže za zelo smrtonosni greh. 

4. Ponos

Ponos, čeprav je nujen za vse vrste situacij, se lahko spremeni v uničujoče čustvo, ko gre izven meja. Če imate pretiran ponos ali preveč zaupanja, boste pomislili, da ste boljši od svojega partnerja. Vaša pričakovanja do zakonca se bodo dvignila na raven, ki lahko pri vašem partnerju povzroči čustva nizke samozavesti in neuspešnosti.

5. Malodušje

To pomeni, da je en partner v zakonu vedno v konstantnem stanju slabe volje in mračnosti. Če ena oseba vedno projicira negativno vibracijo in mnenja, to počasi vpliva na zakon. Oba partnerja nato obžalujeta in postaneta zelo malodušna nad vsem. Pozitivno okolje omogoča pozitiven in ne turoben zakon.

6. Lenoba

Ne morete pričakovati, da bo vaš zakon čudovit, ne da bi se posvetili ali vložili kakršen koli trud. Odnosi in poroke zahtevajo veliko trdega dela in je lahko ena najtežjih stvari, a s skupnimi močmi in timskim delom pari preživijo to. Vendar bo vaš zakon hitro razpadel, če bo kateri od partnerjev (ali oba) len, dolgočasen, lenoben in si ne bo prizadeval, da bi ohranil zakon.

7. Bes

V zakonu se nenehno dogajajo majhni prepiri, ki ne predstavljajo težav, toda ko začne v zakon pronicati močna jeza ali bes, lahko oba partnerja psihično in fizično močno prizadene. Ekstremna jeza lahko postane plen parov, ki izgubijo živce in se zaletavajo. Ta smrtonosni greh lahko na vas in na zakonu pusti brazgotino, če je ne ustavite ali takoj zdravite.

PREBERITE TUDI: Jeza je zdravju koristna

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Praviloma imamo vsi svoje barvne kombinacije, ki jih najraje nosimo.