Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Sean 'Diddy' Combs naj bi do krvi pretepel glasbenega direktorja

30. maj 2024 10:03
0

Oglasno sporočilo

In to zaradi njegovega razmerja z bivšo Kim Porter, so se oglasile priče. "Combs ga je pustil krvavečega na hotelskih tleh v Italiji," je za revijo Rolling Stone povedala mati glasbenega direktorja Shakirja Stewarta.

V torek, 28. maja, je revija Rolling Stone objavila pričevanja različnih oseb iz Combsovega kroga, ki trdijo, da je Combs razbil stol na glavi Combsovega bivšega fanta Kim Porter, glasbenega menedžerja Shakirja Stewarta. Porterjeva je leta 2018 umrla za lobarno pljučnico, Stewart pa je leta 2008 umrl zaradi samomora, navaja Variety.

Combs in Porterjeva sta se prvič povezala leta 1994 in sta se videvala do leta 2007. Njuno razmerje se je končalo, ko je pokojna manekenka izvedela, da je Combs oče hčerke Chance s Sarah Chapman, medtem ko je bila noseča z njunima hčerkama dvojčicama D'Lila in Jessie. 

Leta 2000 pa je Porterjeva hodila s pokojnim glasbenim menedžerjem Shakirjem Stewartom, kar je razjezilo raperja. Tistega poletja so bili Combs, Porter in Stewart v Italiji na poroki L. A. Reida. Ob tem dogodku naj bi raper po obredu odšel v Stewartovo sobo in razbil stol na glavi izvršnega direktorja, so za revijo Rolling Stone povedali Stewartova mati in bližnji prijatelji. 

"Pustil ga je krvavečega na tleh hotela v Italiji," je za Rolling Stone povedala Stewartova mati Portia. "Moral je dobiti šive in potem mu je Combs zagrozil ... 'Ubil te bom' ... Takrat sem rekla, da mora oditi iz tega posla. Ta človek je nor." 

Poleg tega je Porterjeva povedala, da jo je Combs v času, ko sta bila ločena in je hodil z Jennifer Lopez, klical "50-, 60-krat na dan", in dodala: "Bilo je, kot da moje življenje ni moje ... Bil je zelo, zelo vsiljiv."

Rolling Stone je poročal tudi o trditvah, da je Combs v času njunega razmerja Porterjevo fizično zlorabljal. "Spomnim se, da je Kim doživljala veliko stvari," je za časopis povedal nekdanji raper Bad Boy Mark Curry. "Če živiš v njuni bližini, vidiš strupeno razmerje ... Mislim, da je bilo vsako njegovo razmerje, ki sem ga doživel v njegovi bližini, takšno." 

Nedavno razkritje sledi številnim obtožbam proti glasbeniku, ki podrobno opisujejo fizično in spolno zlorabo ter obtožbe o trgovini s spolnimi uslugami. Pred kratkim, 23. maja, so April Lampos in njeni odvetniki v novi tožbi trdili, da je Combs storil pretep, spolni napad, malomarno povzročitev čustvene stiske in kršitev zakona o zaščiti žrtev spolno motiviranega nasilja.

Lamposova je opisala štiri "grozljiva spolna srečanja", ki jih je imela s Combsom. Eno od njih je vključevalo tudi Porterjevo, v katerem je Lamposova trdila, da jo je raper prisilil, da je vzela "ekstazi" in seksala z njo, ter dodala, da se ji je Porterjeva "maščevala" in da sta jo s Combsom odpustila iz službe.

Lamposova je nedavno vložila tožbo, potem ko je Combsova bivša Casandra "Cassie" Ventura objavila izjavo po objavi videoposnetka, ki prikazuje, da jo je Combs leta 2016 fizično zlorabil v hotelu v Los Angelesu. 

Poleg Lamposove in Venture se raper sooča še s tožbami zaradi spolnega napada/nadlegovanja štirih drugih žensk in enega moškega.

PREBERITE TUDI: VIDEO: Charlize Theron razkrila, da jo je spolno nadlegoval slavni režiser

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.