Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Še en udarec: kraljico zapustil še dolgoletni prijatelj

21. apr 2021 8:08
0

Oglasno sporočilo

V soboto se je kraljeva družina še zadnjič poslovila od princa Philipa, žene kraljice Elizabete II. Čeprav je bil ta dan sam po sebi uničujoč za vso družino, so zdaj britanski mediji poročali, da jih je na dan pogreba zapustil tudi dolgoletni prijatelj in sodelavec, sir Michael Oswald. Oswald je bil 86-letni svetovalec za konjske dirke, ki je že vrsto let ob boku stal kraljici Elizabeti. Vzrok smrti še ni znan. 

Lady Angela, žena Oswalda je dejala, da je njen mož imel čudovito službo. 'Vedno je rekel, da je imel najboljšo službo in da je vse svoje delovno življenje delal to, kar bi počel, in da je bogat mož, ki mu niti ni bilo treba delati.' Mimogrede, skoraj 30 let je delal za kraljevo družino, odkar je postal direktor Royal Studs. Bil je vodja dirk, nato pa je postal svetovalec za kraljico Elizabete. "Bil je globoko predan kobilarnam in kraljici," je opisal še en kraljičin sodelavec in dirkaški svetovalec John Warren.

Spomnimo, sobota je bila za kraljico pretresljiv dan. Osem dni po njegovi smrti so princa Philipa, moža kraljice Elizabete II., položili v svoje zadnje počivališče. Njena visokost je bila videna v kapelici, kako sedi sama, nikogar v bližini in obžaluje svojega dolgoletnega moža v črnem. Obrisala si je solze in spoštljivo sklonila glavo v kapeli sv. Georgeja, medtem ko se je še zadnjič poslovila od moža, s katerim je bila poročena 73 let. Danes kraljica praznuje svoj 95. rojstni dan, a najverjetneje v veliki žalosti.

PREBERITE TUDI: Pogled v življenje in zapuščino princa Philipa, vojvode Edinburškega​​​​​​

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zanesljivi viri iz kraljeve palače trdijo, da se spodnjih 7 izdelkov vedno nahaja na njeni kozmetični polički.