Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Priljubljena igralka priznala, da se enega svojega filma prav sramuje

24. mar 2022 11:05
0

Oglasno sporočilo

Sandra Bullock je iskreno priznala, da obstaja film, za katerega si želi, da ga ne bi posnela: "Še vedno sem v zadregi. Imenuje se Hitrost 2. O tem sem bila zelo glasna. Film nima smisla," je Sandra Bullock povedala v novem intervjuju skupaj s soigralcem iz filma Izgubljeno mesto Danielom Radcliffom.

"To je film, za katerega sem si želela, da ga ne bi posnela, in noben oboževalec se ni oglasil, kolikor vem, razen tebe," je dodala in s tem mislila na novinarja, ki je dejal, da je kot najstnik rad gledal ta film.

"Zdi se mi, da je ta film predstavljal tudi neke vrste kultno ljubezen," se je vmešal Radcliffe, na kar se je Bullockova pošalila: "Zelo tiho! Kot pet ljudi. On in ostali štirje 12-letniki, ki so opazovali počasen čoln, ki je plul proti majhnemu otoku."

Film iz leta 1997, v katerem je Bullockova zaigrala ob Jasonu Patricu, pripoveduje o Annie (Bullockova) in njenem fantu, ki skušata preprečiti, da bi karibska križarka, na kateri sta počitnikovala, trčila v tanker. Keanu Reeves je z Bullockovo igral v izvirnem filmu iz leta 1994, vendar se v nadaljevanju ni vrnil in ponovil vloge Jacka Travena.

Oba filma o hitrosti je režiral Jan de Bont. V drugem filmu sta igrala tudi Willem Dafoe in Temuera Morrison.

Leta 2019 je Reeves za revijo GQ povedal, da je zaradi njegove odločitve, da ne bo posnel nadaljevanja akcijskega filma, studio Fox za deset let poslal v "filmski zapor". "S Foxom nisem več sodeloval do filma Dan, ko se je Zemlja ustavila (2008)," je takrat dejal Reeves.

Reeves je leta 2015 Jimmyju Kimmlu tudi povedal, da se je odločil, da ne bo sodeloval, ker mu scenarij ni bil všeč.

PREBERITE TUDI: Sandra Bullock presenetila s svojo odločitvijo

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Raziskava je pokazala, da dodajanje izboljša pomanjkanje glutationa, oksidativni stres, vnetne procese in mnoge druge postavke.