Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Nekdanja igralka, danes poročena z milijarderjem, dobila svojo zvezdo na pločniku slavnih

23. nov 2021 10:56
0

Oglasno sporočilo

55-letnica, ki je od 2009 poročena s slavnim francoskim milijarderjem Francoisem-Henrijem Pinaultom, je postala 2.709. zvezdnica, ki je dobila svojo zvezdo na pločniku slavnih. Ob tem velikem dogodku je pripravila ganljiv govor, v katerem je povedala, kako težko ji je bilo kot Mehičanki v Hollywoodu.

"Če menite, da v nečem niste dovolj dobri, se izboljšajte v tem. Ni treba, da so to filmi. Bodite najboljši v tem, kar delate," je povedala zbrani množici.

"Poskusite biti boljši. Poskusite najti zadovoljstvo v tem, kar delate. Delajte trdo. Pripravljajte se. Ne ozirajte se na to, kaj pravijo drugi. In najbolj pomembno: ne poslušajte sebe, kadar sami sebi govorite, da niste dovolj dobri!''

Salma Hayek pa se je dotaknila tudi težav in preprek, ki jih je imela na začetku svoje kariere, ko je prišla v Hollywood; vključno s tem, da jo ne nekdo hotel zabosti z nožem. To se je dogajalo v devetdesetih.

Šlo je za nekega ubogega moškega, ki naj bi imel duševne težave in ko se Salma, ki je prijateljici razkazovala okoliš, ni odzvala na njegova povabila, jo je napadel z nožem. Na srečo sta ju rešila dva moška v bližini in ju pospremila do avta.

"Od takrat dalje vsakič, ko pomislim na Hollywood Boulevard, pomislim na ta dogodek," je povedala. "Če sem iskrena, sem, ko sem se tisti večer vrnila domov, pomislila 'Kaj sploh delam tukaj? Nihče me ne mara. Danes bi me skoraj ubili.'"

Spominja pa se tudi rasizma, ki ga je večkrat doživela tako zasebno kot tudi na snemanjih. V nekem studiu naj bi ji rekli: "Zakaj ne greš nazaj, snemati mehiških telenovel? Tukaj ne boš nikoli dobila službe." Takšnih in podobnih izjav naj bi bila deležna večkrat.

A vseeno se je odločila, da ostane. "Če se sprašujete, kaj mi je dalo pogum, da sem ostala, bom odgovorila, da vi, ker čeprav me v Hollywoodu in v studiih niso poznali, so vse Latine v ZDA vedele, kdo sem. Razumele so, da sem sem prišla zaradi sanj, tako kot tudi one same."

PREBERITE TUDI: Lepotne skrivnosti Salme Hayek, da je pri 50-ih videti kot 30-letnica

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kar se tiče ličena, v osnovi sodimo ženske v dve skupini: tiste, ki se držijo preverjene klasike ličenja – in pa tiste, ki rade preizkušajo nove trende.