Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

S tem dejanjem je princ Harry princa Williama globoko prizadel; sprava težko verjetna

22. jan 2024 10:42
0

Oglasno sporočilo

Kraljevi pisatelj Robert Hardman razkril, da je zelo malo možnosti, da bi se odtujen odnos princa Williama in princa Harryja kdaj popravil.

Robert je tako razkril, da je kralj Charles sicer pripravljen na spravo s svojim najmlajšim sinom, da pa je sprava med bratoma precej težje verjetna, saj je princa Williama razkritje princa Harryja v njegovih spominih Spare "zelo prizadelo".

"William je zelo zaprt človek, ki zelo, zelo skrbno varuje zasebnost svoje družine," je Robert povedal voditeljicama podcasta Andrei Caamano in Emmy Griffiths. "In da je bilo toliko nežnih otroških skrivnosti, zgodb in pogovorov izstreljenih v javnost, ga je zelo prizadelo." 

Pojasnjuje tudi, kako so Harryjeve "prikrite kritike na račun nove valižanske princese" resnično prizadele prestolonaslednika. "Mislim, da je to težja ovira," pravi Robert o poti do sprave, čeprav je kraljevi avtor ne izključuje popolnoma.

Dodaja še: "Toda, kot smo videli pri kraljevih družinah skozi vsa leta in zgodovino – nikoli ne reci nikoli. Stvari se spreminjajo, gredo naprej, vsi se prilagajamo, da popuščamo in se sprijaznimo s stvarmi."

Robert se v svoji knjigi dotakne odnosa med Williamom in Harryjem ter razkrije nekaj neznanih dejstev o njunem kratkem srečanju med pogrebom pokojne kraljice septembra 2023, kot je Williamova prijazna gesta do brata kljub napetim odnosom.

Pojasnjuje tudi, zakaj princ Harry na dan smrti pokojne kraljice ni letel s princem Williamom in drugimi člani kraljeve družine v Aberdeen.

Robert je v svoji knjigi Charles III New King. New Court. The Inside Story: "Če bi si Susseški tako zelo želeli deliti let, bi lahko svoje osebje prosili, naj stopi v stik z osebjem princa Williama. 'Imeli so vse številke,' pravi visok uslužbenec Kensingtonske palače, ki je trdno prepričan, da tistega jutra iz tabora Sussexov ni bilo nobenega klica."

PREBERITE TUDI: Kraljevi insider: Harry in Meghan namerno povečujeta razdor med kraljevo družino

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.