Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Retrogradna Venera (5. 10. 2018 – 16. 11. 2018) bo pritisnila na razmerja

5. okt 2018 8:12
0

Oglasno sporočilo

... gibanje? Ko se planet ljubezni navidezno obrne v vzvratno gibanje, lahko na plano pridejo stare težave, tudi stare ljubezni in ljubimci. Predvsem bodo na preizkusu romantična razmerja. V tem času se boste poglabljali v ljubezensko razmerje, v odnos s partnerjem in razčiščevanjem težav.

PREBERITE TUDI: Retrogradni Merkur: 4 nasveti za karierno področje

Veliko se boste torej ukvarjali z odnosi. Retrogradna Venera se začne v znamenju Škorpijona, ki je najbolj intenzivno nebesno znamenje, zato bomo v tem času občutili intenzivna čustva. Spolnost, denar in tabuji – vse to so področja škorpijonov. Si sedaj predstavljate zmešnjavo, ki jo lahko povzroči retrogradna Venera v znamenju Škorpijona? Veliko bo prepovedanih razmerij. Venera bo v retrogradnem gibanju 40 dni; 40 pa je sveta številka v skoraj vseh religijah, in je običajno povezana z izpolnjevanjem obljub v ‘testnem’ obdobju. In to testno obdobje bo tudi v času retrogradne Venere z namenom, da se vrnete k sebi.

Retorgradna Venera vas bo vrgla ven iz vaše cone udobja, kar je lahko velik in morda boleč izziv. Zdelo se bo, kot da bijete bitko proti svetu. Ampak vredno bo! Venera pa vlada tudi denarnemu področju in osebnim vrednotam. Tokratna retrogradna Venera v Škorpijonu je pomembna zato, ker bo prinesla največje transformacije. 

PREBERITE TUDI: Takole bo Neptun v retrogradnem gibanju vplival na nas

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 8. jul 2019 21:28
   Navdušena
  • Katrin 8. jul 2019 19:50
   lep kratkoročen učinek
  • Katrin 8. jul 2019 19:46
   zelo nežen
  • Katrin 8. jul 2019 19:33
   neodločena
  • Katrin 7. jul 2019 23:20
   Lahka
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Dandanes nekako vlada prepričanje, da naj vsakdo nosi, kar mu paše.