Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Retrogradna Venera (5. 10. 2018 – 16. 11. 2018) bo pritisnila na razmerja

5. okt 2018 8:12
0

Oglasno sporočilo

... gibanje? Ko se planet ljubezni navidezno obrne v vzvratno gibanje, lahko na plano pridejo stare težave, tudi stare ljubezni in ljubimci. Predvsem bodo na preizkusu romantična razmerja. V tem času se boste poglabljali v ljubezensko razmerje, v odnos s partnerjem in razčiščevanjem težav.

PREBERITE TUDI: Retrogradni Merkur: 4 nasveti za karierno področje

Veliko se boste torej ukvarjali z odnosi. Retrogradna Venera se začne v znamenju Škorpijona, ki je najbolj intenzivno nebesno znamenje, zato bomo v tem času občutili intenzivna čustva. Spolnost, denar in tabuji – vse to so področja škorpijonov. Si sedaj predstavljate zmešnjavo, ki jo lahko povzroči retrogradna Venera v znamenju Škorpijona? Veliko bo prepovedanih razmerij. Venera bo v retrogradnem gibanju 40 dni; 40 pa je sveta številka v skoraj vseh religijah, in je običajno povezana z izpolnjevanjem obljub v ‘testnem’ obdobju. In to testno obdobje bo tudi v času retrogradne Venere z namenom, da se vrnete k sebi.

Retorgradna Venera vas bo vrgla ven iz vaše cone udobja, kar je lahko velik in morda boleč izziv. Zdelo se bo, kot da bijete bitko proti svetu. Ampak vredno bo! Venera pa vlada tudi denarnemu področju in osebnim vrednotam. Tokratna retrogradna Venera v Škorpijonu je pomembna zato, ker bo prinesla največje transformacije. 

PREBERITE TUDI: Takole bo Neptun v retrogradnem gibanju vplival na nas

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.