Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Različne vrste moških, ki jih ne želite v svojem življenju

12. avg 2021 9:10
0

Oglasno sporočilo

Ne glede na to, ali gre za njihovo očarljivo osebnost ali zanič odnos, je vsak moški edinstven. Če vas moški, ki vas privlačijo, na koncu vedno prizadenejo, morate pregledati svoje odločitve. Zato vam predstavljamo najpogostejše vrste moških, ki jih boste srečale v svojem življenju, in kako jih lahko prepoznate.

Čustveno nedostopen

Ta tip moškega vam ne bo stal ob strani, ko ga boste potrebovali. Poskusil bo iskati izgovore za svojo odsotnost. Opazili boste, da bo poskušal prebuditi svojo preteklost, ker še vedno živi v preteklosti. 

Narcistični

Poskušal bo manipulirati z vami, da vam bo tako všeč, da boste začeli ignorirati vse negativne znake v odnosu. Ta tip moških bo poskušal nadzorovati vse, kar vključuje vaše odločitve, izbire in celo mnenja. 

'Skuliran'

Živi za to, da ugaja drugim in trendom. Vedno je v koraku s časom, obseden s svojim videzom in vas si je verjetno izbral le za 'trofejo'.

Tisti, ki ga je treba popraviti

Je čeden, samozavesten in neverjetno privlačen. Ta tip moškega vam pomaga narediti stvari, ki si jih nikoli ne bi predstavljali. Skoraj kot da živite v drugem svetu, ko ste z njim in to se vam lahko izkaže za koristno, ali pa vas popolnoma uniči.

Tisti, ki se boji obveznosti

Ta človek vas morda ljubi z vsem srcem, vendar se bo upiral zavezati, ker ima hudo fobijo do zavez. Lahko je zelo frustrirajuče biti z nekom, ki preprosto noče niti izkoristiti priložnosti za ljubezen. Načrtovanje prihodnosti s tem človekom je kot igra na srečo.

Tisti, ki vedno krivi druge

Gre za to, da za svoje napake krivi druge. Ta tip moškega ne prizanaša, ko gre za to, da težo svojih napak preloži na druge, tudi na osebo, ki jo ljubi. Lahko vas tudi ustraši, da verjamete, da ste krivi vi. Njegovih kritik je morda preveč, da bi jih sprejeli. Na koncu vam bo povzročil težave s samopodobo, zato bodite previdni.

PREBERITE TUDI: Moškim je všeč, če se ženske ličijo

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kar se tiče ličena, v osnovi sodimo ženske v dve skupini: tiste, ki se držijo preverjene klasike ličenja – in pa tiste, ki rade preizkušajo nove trende.