Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Razkrivamo: Ženske, ki imajo mlajše partnerje, so srečnejše

25. maj 2020 9:21
0

Oglasno sporočilo

Izkazalo se je, da bi lahko bilo celo bolje. Po mnenju zdravnika in strokovnjaka za odnose, Lehmillerja, so ženske, ki se srečujejo in poročijo z bistveno mlajšim partnerjem, ponavadi srečnejše in bolj zadovoljne.

Da bi izvedel več o sreči v odnosu, je dr. Lehmiller anketiral 200 žensk. Ta študija je vključevala ženske, ki so se družile z moškimi, ki so bili mlajši od njih; s takimi, ki so bili starejši od njih; in tiste, katerih druga polovica je bila približno iste starosti.

Najprimernejša je starostna razlika okoli 10 let

Po raziskavi so ugotovili, da so bile najsrečnejše ženske tiste, ki so bile v zvezi z približno 10 let mlajšim moškim. Bili so bolj predani zvezi, bolj romantični in bolj pozorni.

Ženske se v teh odnosih počutijo bolj prevladujoče

Čeprav ni bilo dovolj podatkov, da bi lahko trdili o rezultatih, je raziskovalec navedel možne razloge, zaradi katerih bi se ženske lahko počutile bolj udobno, če bi se poročile z mlajšim partnerjem. Po njegovem mnenju ženske namreč v teh odnosih prevladujejo in je več prostora za enakopravnost.

Tudi moški so srečnejši

Raziskava še dodaja, da lahko ljubezen in osrečevanje starejše ženske osreči tudi moške, na koncu pa oba partnerja ostaneta srečna. Drugi strokovnjaki so dodali, da imajo ti pari boljšo združljivost, zrelost in bi lahko bili celo boljši starši.

PREBERITE TUDI: Najboljša oblika ljubezni ali kaj potrebuje razmerje, da ljubezen ostane

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obstajajo modni trendi, ki pridejo in gredo. In obstaja večna klasika, ki je neminljiva in ženstvena. Nezgrešljiv nakup.