Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Razkrito: Kraljeva družina zatrla vsa prizadevanja Meghan Markle

16. apr 2020 8:10
0

Oglasno sporočilo

... v medijih. Harry in Meghan Markle sta se pred tedni popolnoma distancirala od kraljeve družine in se celo iz začasnega bivališča v Vancouvru preselila v Los Angeles, kljub temu da je grožnja s koronavirusom takrat postala že globalna in ne le več novička iz Kitajske. A niti to ju ni ustavilo, da se ne bi še naprej oddaljevala od družine. Mnogi se sprašujejo zakaj? Je bilo življenje kot član kraljeve družine res tako neznosno?

Odgovor je, po poročanju The Expressa, pritrdilen - vsaj za Marklovo. Mislila je, da bo imela glamurozno življenje, kjer ji bodo vsi stregli, ji ugajali, žal pa je resnica daleč od tega. Postala je le državni uslužbenec v tiari, kraljičina marioneta, česar pa seveda ni pričakovala. Želela je bolj vplivno življenje, tudi na političnem področju, saj se s tem ukvarja že celotno življenje, vendar so jo hitro zatrli, saj to naj ne bi bila njena vloga v kraljevi družini.

Sedaj nadaljuje svoje aktivno življenje brez vmešavanja tretjih oseb, ki bi ji govorile, kaj lahko počne in česa ne in zagotovo jo bomo na političnem, humanitarnem in naravovarstvenem področju še srečali.

PREBERITE TUDI: 5 najljubših lepotnih izdelkov Meghan Markle

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ta najbolj "dolgočasna" obutev 2020 združuje vse: je udobna, šik in uglajena.