Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Razkrit kraljevi škandal: je princ William res prevaral Kate Middleton?

3. dec 2023 14:14
0

Oglasno sporočilo

V torek, 28. novembra 2023, je bila predstavljena nova knjiga z naslovom "Inside the Royal Family and the Monarchy's Fight for Survival" (Znotraj kraljeve družine in v boju monarhije za preživetje).

Scobiejeva knjiga se ukvarja z domnevnim razkolom med 41-letnim princem Williamom in 41-letno princeso Kate Middleton z nekdanjo prijateljico, 39-letno Rose Hanbury, maršalko iz Cholmondeleyja. Zaradi domnevne afere, o kateri se govori že od leta 2019, naj bi se kraljevi par oddaljil od Hanburyjeve.

Scobie je priznal, da zaradi pravnih omejitev ni mogel kaj dosti pisati o tej tematiki, vendar se mu je zdelo ključno, da se dotakne govoric. "Tudi če so govorice le govorice. In res ne vidim dokaza, da je v tem kaj več kot le govoričenje, saj veste," je izjavil.

Kljub temu da William in Kate nista dala uradne izjave, Scobie napoveduje, da se bodo govorice še naprej pojavljale.

Nekdanja prijateljica in poročna gostja

Rose Hanbury, nekdaj tesna prijateljica zakonskega para, se je leta 2011 udeležila njune poroke. Kljub domnevnemu škandalu se je pojavila na spominski slovesnosti princa Philipa leta 2021.

Domnevna afera je Williama in Kate spodbudila, da sta ponovno ocenila svoj zakon. Ekskluzivni vir je povedal: "Njo in Williama je zadeva prisilila, da sta se usedla in preučila svoj odnos, kar sta spoznala, da bi morala početi pogosteje."

Medtem ko se odvija kraljeva drama, posledice domnevne afere še naprej oblikujejo zgodbo o razmerju princa Williama in princese Kate Middleton ter sprožajo zanimanje javnosti za dinamiko kraljeve družine.

Ne William, ne Kate in ne Hanbury, ki je poročena z Davidom Cholmondeleyjem, sedmim markizom Cholmondeleyjem, se o teh govoricah niso nikoli izrekli. Scobie je še poudaril, da ker se William in Kate "tega nista nikoli lotila", govorice verjetno "ne bodo nikoli izginile".

Sicer pa se je Scobie želel poglobiti predvsem v napeto prijateljstvo trojice.

"V knjigi sem bil zelo previden, da sem se res osredotočil na to, saj so obtožbe proti Williamu, Kate in njun razhod z Rose Hanbury," je Scobie povedal za Entertainment Tonight v intervjuju, objavljenem v četrtek, 30. novembra. "Zaradi pravnih razlogov je toliko stvari, ki jih ni mogoče obravnavati."

Rose Hanbury je bila dolgoletna prijateljica Williama in Kate, leta 2011 se je celo udeležila njune poroke. Dve leti po tem, ko so v javnost prišle obtožbe o varanju, so jo opazili na spominski slovesnosti princa Filipa leta 2021. Njen 13-letni sin, lord Oliver, je bil maja tudi častni spremljevalec na kronanju Williamovega očeta, kralja Karla III. (Oliver se je kot eden od štirih strani pridružil Williamovemu in Kateinemu najstarejšemu otroku, princu Georgeu).

Scobie se je med raziskovanjem za Endgame pogovarjal tudi z več Williamovimi tesnimi prijatelji, ki so še enkrat potrdili, da je drama par okrepila. Po Scobiejevi knjigi sta William in Kate resnična "partnerja" in "vseživljenjsko zavezana".

Pred izidom knjige je drugi vir ekskluzivno povedal, da je zakonski par "bolj usklajen kot kdaj koli prej", in dodal: "Cenita, kar imata eden z drugim. Družina je zanju na prvem mestu in vedno bo."

William in Kate sta se po navedbah informatorja naslonila eden na drugega v luči različnih izzivov, vključno s smrtjo kraljice Elizabete II. in odtujenostjo od njegovega brata, princa Harryja. "William vsakomur, ki ga posluša, pove, da brez Kate ne bi zmogel, ona pa mu to vrača," je zapisal vir.

PREBERITE TUDI: Camilla je hotela na vsak način uničiti zvezo Kate in Williama

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  To so manikire, ki bodo po mnenju poznavalcev najbolj 'in' v letošnjem letu.