Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Razdor na britanskem dvoru: Meghan in Kate se komaj pogovarjata

16. jan 2020 12:32
0

Oglasno sporočilo

V zadnjih nekaj mesecih naj bi komajda spregovorili med sabo. 38-letna Meghan in princ Harry sta pred dnevi sicer naznanila, da se umikata iz kraljevega življenja ter da ne bosta več opravljala kraljevih dolžnosti. Po besedah insiderja, sta bila ob njuni naznanitvi šokirana celo Kate in William, saj je par svoj umik naznanil kar preko Instagrama.

“Po kar nekaj mesecih razmišljanja in notranjih razgovorov sva se odločila, da letos narediva tranzicijo in se umakneva iz te institucije,” sta zapisala. “Umaknila se bova kot člana kraljeve družine in delala na tem, da postaneva finančno neodvisna, pri čemer bova še naprej popolnoma podpirala njeno veličanstvo, kraljico. Z vašo podporo, sploh v zadnjih letih, sva sedaj pripravljena, da narediva to spremembo.”

Kate in William sta menda zelo prizadeta in ogorčena. “Ko je imel Harry težave, je bil William vedno tam zanj, enako Kate,” je povedal vir. “Tudi Kate je zelo prizadeta. Bila je mentorica Harryju, preden se je pojavila Meghan in sedaj je zelo nejevoljna, ker je William tako prizadet.”

Meghan in Kate sta bili nazadnje videni skupaj v javnosti julija 2019 skupaj z otroki na polo tekmi Harryja in Williama. Viri poročajo, da imata Kate in Meghan zelo kompliciran odnos, ker prihajata iz dveh izjemno različnih svetov.

“Nikoli ne bosta najboljši prijateljici,” je povedal še en insider ter dodal, da se Meghan počuti, da ji je Kate postavila izjemno visoke standarde. “Ni ravno vzpodbudno, da Britanci pričakujejo, da bo temu kos. Meghan ima občutek, da je v Veliki Britaniji izolirana ter na nemilost vržena britanskim medijem. Njene roke so zvezane in se ne sme sama braniti. Zelo ji je težko.”

PREBERITE TUDI: Meghan Markle: britanski tabloidi so mi uničili življenje

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Da so necepljeni otroci bolj zdravi kot cepljeni, že dolgo ni več skrivnost.