Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Prvi mlaj v letu 2022 vam bo naklonjen

31. dec 2021 8:22
0

Oglasno sporočilo

... ki ne le omogoča, da si zastavite oprijemljive, dosegljive in stabilne cilje, temveč vam daje tudi zagon, ki ga potrebujete, da te odločitve dejansko uresničite.

Zaključili ste še eno zelo, zelo težko leto. Morate biti ponosni nase! Od leta 2020 se je zgodilo toliko sprememb in verjetno bomo potrebovali kar nekaj časa, da bomo v celoti dojeli psihološke in duhovne učinke teže, pod katero smo se znašli. Toda kljub vsemu temu kaosu ste se prebili skozi in se pri tem verjetno veliko naučili.

Ko vstopamo v leto 2022, je to odličen čas za razmislek o vseh teh spremembah in preobrazbi. Zdaj je čas, da se vprašate: Kako ste drugačni? V čem ste enaki? Ali živite v skladu s temi notranjimi spremembami in načini, na katere ste se preoblikovali? Kako lahko poskrbite, da bo vaše okolje bolj odražalo osebo, kakršna ste zdaj? S postavljanjem tovrstnih samorefleksivnih vprašanj boste lahko izkoristili energijo tega posebnega mlaja.

Prvi lunin cikel leta 2022 se začne 2. januarja z mlajem v kozorogu. Energija kozoroga je povezana s strukturo, disciplino, odgovornostjo, postavljanjem ciljev, iznajdljivostjo in ambicioznostjo. S tem mlajem je čas, da začnete nekaj novega. To je optimalen čas za postavljanje ciljev, ki odražajo, kje in kdo želite biti v prihodnosti.

Poleg tega je Uran - prebujenec planetov - lepo nagnjen in podpira ta mlaj. Ta energija vam bo dala močan zagon, da zasijete v svoji edinstvenosti. Uran vlada tehnologiji, spremembam, izvirnosti, individualnosti in iskrivi intuiciji. Zato ne bodite presenečeni, če se v času te nove lune pojavi nenaden izbruh navdiha, ustvarjalnosti ali razumevanja! Morda boste končno doživeli trenutek, ko se bodo stvari nepričakovano povezale. Sprejmite ga!

PREBERITE TUDI: 5 horoskopskih znamenj, ki razvajajo svoje otroke

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kot celota se dobro počutimo le, če smo urejene kot celota – torej na to vpliva tudi izbira spodnjega perila.