Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Princesa Diana: Edina stvar, ki se jo je Charles naučil o ljubezni od staršev, je bila stisk roke

22. sep 2020 11:02
0

Oglasno sporočilo

Že dolgo pokojna princesa Diana je pred svojo smrtjo razkrila marsikaj o svojem nesrečnem zakonu in kraljevi družini, ki je vse prej kot to, kar se kaže navezen. Veliko podatkov je zbranih v novi biografiji o najslavnejši britanski princesi vseh časov: o princu Filipu, ki jo je napisala Ingrid Seward.

Princesa Diana je tako enkrat priznala, da je "edina stvar, ki se jo je bivši mož princ Charles naučil od staršev, stisk roke,” je navedeno v novi biografiji z naslovom Prince Philip Revealed. V njej je, med drugim, razloženo tudi, da zato princ Charles zaradi take vzgoje nikakor ni mogel vzpostaviti povezanega in globokega odnosa s svojo ženo.

Ker je imel zelo hladno otroštvo brez ljubezni staršev, kraljice Elizabete in princa Filipa, je bil tako čustveno poškodovan, da tega preprosto ni bil sposoben. Diana je povedala, da je bila Charlesova čustvena zadržanost posledica njegovega otroštva, piše Seward. “Diana je menila, da če bi imel Charles normalno vzgojo, bi znal bolje občutiti in obvladovati svoja in njena čustva."

"Tako pa so bila njegova čustva od rojstva dalje povsem zatrta," nadaljuje Seward. "Po njenih besedah Charles ni dobil nobene oblike ljubezni ali izkazovanja naklonjenosti od svojih staršev. Le varuške so mu jo nekaj izkazale, a to, kot je razložila Diana, ni enako, kot če te poljubljajo, objemajo in crkljajo starši – in Charlesa niso nikoli. Ko je srečal starša, ga nista objela, ampak sta mu stisnila roko.”

Seward je navedla še nekaj pomembnih mejnikov, ki so močno vplivali na Charlesa; med drugim je bil njegov oče veliko odsoten na morju kot pomorski oficir. Do Charlesovega 8. rojstnega dne se je udeležil le dveh njegovih rojstnodnevnih zabav.

"Celo upoštevajoč tedanje standarde, sta Philip in Elizabeth zelo malo časa prebila s svojimi potomci," razlaga Seward. V knjigi pa je razkrila tudi, da Philip odhod princa Harryja skupaj z Meghan vidi kot izdajstvo in zapustitev svojih obveznosti kot vnuka.

PREBERITE TUDI: To je pravi razlog, zakaj sta Harry in Meghan zapustila kraljevo družino

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Plašči, ki izgledajo, kot da so narejeni iz vaše najljubše, mehke puhaste odeje, postajajo velik trend.