Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Princ Harry in Meghan Markle videna srečna in nasmejana v Kanadi

20. feb 2020 12:32
0

Oglasno sporočilo

Parček je v petek na valentinovo prispel v Kanado in ni bilo videti, da bi ju izhod iz kraljeve palače kaj prizadel. Videti sta bila namreč srečna, sproščena in nasmejana. To je bil tudi eden redkih trenutkov, da so ju opazili skupaj v javnosti, odkar sta zapustila kraljevo družino.

Tudi oblečena sta bila zelo sproščeno: Harry v puloverju in baseball kapi, Meghan pa v bluzi, jopici in črnem džinsu. V Kanado sta prispela iz ZDA, kjer ste se udeležila zasebnega dogodka JPMorgan na plaži Miami South Beach in na kampusu univerze Stanford v Kaliforniji, kjer sta se dobila s profesorji glede njune nove dobrodelne fundacije.

Lansko leto sta valentinovo prvič preživela kot zakonca, a sta dan preživela ločeno. Meghan, ki je bila takrat noseča s sinom Archiejem, je ostala v Veliki Britaniji, medtem ko je Harry odpotoval na Norveško.

Odkar sta zapustila kraljevo družino, bivata v britanski Kolumbiji v Kanadi, ni pa še znano, kje se bosta za stalno nastanila. Vir, ki ju je videl, je dejal, da sta bila “zelo zaljubljena in prijazna eden do drugega.”

Drugi vir je dodal: “Archie jima je top prioriteta. V glavnem se vse vrti okoli skrbi zanj in družino postavljata na prvo mesto. Je zelo srečen otrok – rad se smeji. Archie in Harry se imata zrlo dobro skupaj. In Meghan je čudovita mama. Zelo je pozorna in ljubeča do njega. Skušata živeti kot normalna starša.”

Sicer pa namerava par, ki se je poročil 2018, več časa preživeti tudi v Meghaninem domačen mestu, Los Angelesu. “Rada sta v Kanadi, a iščeta tudi hišo v Los Angelesu. Verjetno bosta imela hiši v obeh krajih,” je povedal vir.

PREBERITE TUDI: Meghan in Harry se vračata v buckinghamsko palačo

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pozabite na ovohavanje prelepih vrtnic – kaj ko bi njih koristi izkoristile kar v vsakodnevni lepotni rutini?