Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Prihajajo Valentino ličila

21. maj 2021 12:52
0

Oglasno sporočilo

Modni oblikovalec, čigar kreacije smo lahko neštetokrat občudovale tako na modnih pistah kot tudi na najlepših zvezdnicah – oz. njegov namestnik, Pierpaolo Piccioli, saj se je veliki Valentino zasluženo upokojil – bo končno predstavil tudi ličila, ki naj bi bila lansirana avgusta letos.

Kolekcija bo vključevala kompletno linijo izdelkov: tekoči puder v kar 40 odtenkih; 50 odtenkov šmink in različne izdelke za ličenje oči. "Pierpaolo Piccioli, kreativni direktor za Maison Valentino, je podelil svoj pogled na lepoto glede na čase, v katerih živimo, tako, de je prinesel svojo vključujočo estetiko, kjer so čustva, sanje in individualnost ključnega pomenaso povedali v izjavi za javnost. "Valentino Beauty je človeška lepote, vrhunski makeup, namenjen vsem spolom, starostim in kulturam."

Sicer pa za samo kolekcijo ne stoji le eno ime – Piccioli je namreč izbral kar 16 "eklektičnih" talentov, ki bodo predstavljali vse vidike znamke Valentino. "Lepota je kompleksnost, ki se reši skozi ljubezen lepota je demokratična. Sam gledam na identiteto vsakega posameznika, unikatnost, ki vključuje raznolikost in vključenost," je povedal v izjavi. "Lepota je v gracioznosti. Gracioznost je nekaj, kar ne morete opisati – je percepcija. Lepota je nekaj, kar mi daje občutke. Je povezanost."

Vsi izdelki kolekcije Valentino Beauty makeup bodo razkriti 31. maja 2021 v prodajalni Selfridges v Londonu.
 

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Večina nas je razmišljala, da bi nekoč v življenju opustila kavo. Toda poleg tega, da bi se spopadli ...