Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Preverite, kaj vas čaka ob tokratni polni luni (07. 05. 2020)

6. maj 2020 8:03
0

Oglasno sporočilo

... lune v zadnjih 6. tednih. Zadnja super luna letošnjega leta bo imela duhoven, zdravilen in sočuten vpliv, pričakujemo lahko veliko udobja, lagodja in olajšanja. Pokazala nam bo moč iskrenosti in odprtega srca – a če temu niste naklonjeni, bo na vas imela negativen vpliv.

Čas za zaključke

Luna bo poskrbela, da se bodo vse stvari, ki so do sedaj obvisele v zraku, zaključile. Morda je to vaša kariera, nezadovoljstvo v zvezi, skrhano prijateljstvo, nedokončani projekti v službi ... Ni nujno, da se bodo stvari zaključile v negativni smeri – če si boste dovolj želeli in stvari sprejeli z veliko mero razumevanja, boste odkrili, da so se zaključile tako, kot so se morale. Ostanite odprtih misli in sprejmite pot po kateri vas bo poneslo – ne upirajte se. Čas za zaključke pomeni tudi čas za nove priložnosti in stvari.

Pustila bo pečat 

Vsekakor se bo v četrtek zgodilo nekaj osupljivega, morda se tako ne bo zdelo na prvi pogled, vendar bo pustilo posledice. Naj bodo negativne, ali pozitivne, od vas je odvisno. Vsako leto majska luna vpliva na naša razmišljanja in dojemanje drugih ljudi, letos ne bo drugače. Zapomnili si jo boste.

Znamenja, ki morajo v času majske lune še posebej paziti na ljubezenskem in finačnem področju: ovni, levi, strelci in kozorogi.

Znamenja, ki jim bo luna prinesla blagostanje: dvojčka, devica, škorpijon, vodnar

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Muškatna kadulja ima dolgo zgodovino uporabe v medicinske namene.