Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Pregled #MBFWLJ: 6 zapomljivih trenutkov Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana

14. maj 2018 15:18
0

Oglasno sporočilo

Ljubljana, 14. maj – V treh dnevih Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana se je na modni brvi skozi 330 različnih izhodov predstavilo več kot 20 tujih in domačih oblikovalcev. Mednarodni teden mode je skupaj obiskalo prek tri tisoč obiskovalcev, poleg kolekcij in modnih oblikovalcev pa ga je zaznamovalo tudi pestro spremljevalno dogajanje. Ustvarjala ga je ekipa v sestavi agencije Pristop, slovenska ekipa znamke Mercedes-Benz, MUD Studio Slovenija in Mare dresura frizure. Več utrinkov o #MBFWLJ na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

Mladi talenti pod drobnogledom modne biblije Vogue

Mednarodni teden mode je zaznamoval tudi obisk predstavnikov italijanske revije Vogue. Še posebaj so bili pozorni na mlade oblikovalce, enemu izmed njih pa bodo omogočili, da se predstavi na platformi Vogue Talents, ki po vsem svetu išče talentirane oblikovalce in jim pomaga pri preboju na tuje trge.

Ananasovo usnje in pletenine iz recikliranih plastenk pri znamki Matea Benedetti

Matea Benedetti je na Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana predstavila dve kolekciji,  jesen/zima in pomlad/poletje. Obe je posvetila koralnim grebenom, ki jim do leta 2050 grozi izumrtje, in v skladu z načeli svoje etično-luksuzne blagovne znamke pri ustvarjanju uporabila zgolj biorazgradljive in reciklirane materiale. Njen modni šov je bila poslastica za oči in ušesa.

Galaksija dvojca Draž

Velika mojstra pletenin sta s skrbno načrtovano modno predstavo in predstavitvijo nove kolekcije vzela sapo tudi tistim, ki še vedno niso verjeli, da so pletenine primerne za vsako priložnost. Silhuete oblačil njune nove kolekcije sledijo vzorcem, ki jih ponujajo spleteni planeti in ostajajo hkrati udobna kot trenerka in elegantna kot večerna obleka.

25 let ustvarjanja za Cliché

Jelena Pirkmajer je po predstavitvi svoje nove kolekcije prejela posebno priznanje in zahvalo za svoje 25-letno modno ustvarjanje, ki sta ji ga izročila programski direktor MBFWLJ, Sašo Radovič in Metka Kejžar, direktorica marketinga in odnosov z javnostmi v podjetju Autocommerce, d.o.o.

V koreografijo na modni pisti vključeni tudi avtomobili

V prvem aktu se se po modni pisti v družbi modelov zapeljali tudi predstavniki nove generacije razreda A. V skrbno načrtovani koreografiji se je poleg oblačil tako premierno predstavil tudi novi razred A.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Binas pred 18 h
   Všeč
  • CandyCane pred 4 dnevi
   Vau...res najboljši
  • CandyCane pred 4 dnevi
   Eden najljubših
  • Akasha 7. avg 2018 21:14
   Bogato
  • Akasha 7. avg 2018 20:46
   Nič posebnega
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ko že mislimo, da so si pa res izmislili že vse in izčrpali vse ideje, se spomnijo česa novega.