Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Predstavljamo nov dišavni dialog med žensko in moškim
Sponzoriran članek

21. jul 2017 12:00
0

Predstavljamo nov dišavni dialog med žensko in moškim

Giorgio Armani je leta 1981 zasnoval in ustvaril Emporio Armani kot urbano in energično blagovno znamko, ki izžareva mladost, svobodo in pozitivno energijo, in sicer kot nekoliko eksperimentalnejšo različico sloga krovne blagovne znamke. Blagovna znamka Emporio Armani je tako oblikovana kot linija za ženske in moške, ki svobodno uživajo v vsem, kar počnejo.
 
"Zame je Emporio že od začetka najljubši medij za 'preskušanje terena'. Ob opazovanju vsakdanjega življenja odkrivam, v katero smer se je treba podati. Čeprav je kolekcija prežeta s pridihom mladosti, ni namenjena izključno dvajsetletnikom, temveč tistim, ki se želijo počutiti mladi ne glede na starost in hkrati ohraniti prefinjenost in eleganco."
Giorgio Armani
 
Giorgio Armani je navdih iskal po vsem svetu, leta 1998 pa je ustvaril prve dišave za Emporio Armani s sodobnim, večkulturnim pridihom.
 
Leto 2017 je namenjeno dvema novima dišavama, ki odražata sodoben način življenja in nagovarjata novo generacijo:4
 

Zanjo ~ zanj

 
   
Dva naziva – dve frazi, s katerima se začne ljubezenski dialog, predstavljen v seriji kratkih filmov režiserja Fabiena Constanta, v katerih imata glavni vlogi Matilda Lutz in James Jagger.
 
Osrednji del te zgodbe je ljubezen – brezpogojna ljubezen, ki je razlog za veselje. Simbol te ljubezni sta dva združena prstana, ki popolno interpretirata nov dišeči duet.
 
Matilda in James igrata Lauro in Paula, par, ki vsak dan preizkuša moč svoje ljubezni. Zgodba se odvija v strogem središču velike svetovne metropole in prikazuje ljubezensko zgodbo 21. stoletja. Matilda in James doživljata ljubezen, ki ju krepi in zaradi katere se jima zdi vse mogoče – ljubezen, ki poganja in spreminja na boljše, širi obzorja in ju izpopolnjuje. Tako kot zaščitni znak blagovne znamke Emporio Armani: »Izbrali smo orla, ker smo vedeli, da bodo ljudje takoj prepoznali njegovo simboliko – željo po doseganju nebeških višin,« je pojasnil Giorgio Armani.
 
Skupaj lahko poletimo do nebeških višin, skupaj smo neustavljivi. Filmi prikazujejo tri črtice iz življenja, kjer Paul in Laura vsako situacijo spremenita v pozitivno izkušnjo, napolnjeno s hedonizmom. Naslovi zvenijo kot »ljubezenske mantre«, ki jima dajejo nenavadno moč in vero v ljubezen, ki narašča vsak dan.
Gre za nov dialog med moškim in žensko: sodoben, pozitiven in uravnotežen.
 

Ljubezen, izražena skozi dišavo

Dišeči duet z enako močjo. Eden je popolnoma ženstven. Drugi pa razkošno možat. Komunicirata, izzivata in zapeljujeta drug drugega.
 

Zanjo/BECAUSE IT’S YOU

Njena dišava je radostna, slastna, iskriva in se ji preprosto ni mogoče upreti – kot elegantna kombinacija nerolija in zrele maline. Kaj skriva očarljiva mlada ženska globoko v srcu? Njena dišava je izrazito ženstvena, intuitivna in strastna. Njen čar vas takoj opije kot opojni, prefinjeni absolut vrtnice. Dišava se igra z njenimi zapeljivimi močmi kot igra vanilje in mošusa, ki razkriva neverjetno čutnost. Njen vonj je pogumen in zapomnljiv, izžareva pa močno željo po izjavljanju ljubezni najljubši osebi: BECAUSE IT’S YOU.
 

Zanj/STRONGER WITH YOU

Potopljen je v sedanji trenutek in sodobni način življenja. Je nepredvidljiv in izviren, kot pikanten akord zgornjih not – združitve kardamoma, rožnatega popra in listov vijolice. Izžareva prirojeno eleganco in mladostno sproščenost, ki ju odražajo note žajblja v srcu dišave. V komunikacijo vnaša odmerek čutnosti, tako kot magnetno privlačna združitev note Vanilla Jungle Essence™ in sladkega kostanjevega akorda: STRONGER WITH YOU.
 
™ registriran zaščitni znak proizvajalca dišav MANE Fragrances
 
 

Obljuba v steklenički

Čiste linije in jasne oblike so prepoznavne značilnosti sloga Giorgija Armanija. Stekleničke teh dišav so predvsem čutne: zaobljene oblike in obline spominjajo na moška ramena in ženske boke. Preprosta steklenička s čistimi linijami je resnično umetniško delo.
 
Okrogel kovinski pokrovček, ki služi kot povezava med moško in žensko dišavo, zagotavlja dodatni odmerek subtilne elegance. Spodaj pa se nahajata dva združena prstana, kot telesi, prepleteni v objemu. 
Črka 'O' v besedi 'YOU' prav tako spominja na prstana, ki simbolizirata brezpogojno strastno ljubezen. 
 

Together Stronger

Serija filmov za Emporio Armani

Kako se je vse začelo

Ideja: povedati zgodbo o moči ljubezni, energiji resnične povezanosti in navdihujoči moči sožitja. O mladeniču in dekletu, ki se ljubita z vsakim delčkom svojega bitja, o njuni večni ljubezni. Ne o bežni romanci, temveč o dolgoletnem razmerju.
 
 

Sinopsis

Kakšna je sodobna ljubezenska zgodba, ki je veliko več kot bežna zaljubljenost? Laura in Paul sta močna posameznika, ki že več kot štiri leta uživata v skupnem življenju v samem središču New Yorka. On je pisatelj, ona ilustratorka. Ona je neodvisna ženska, on pa pravi romantik. Hrepenita drug po drugem in si vedno znova dokazujeta ljubezen. V velikem planu – na vrhu zgradbe ali na strehi rumenega taksija.
 
Moč ljubezni je izražena skozi energične ritme pesmi Powerful, ki jo izvajata Major Lazer in Ellie Goulding.
 
Da bi povedal zgodbo, je Giorgio Armani tokrat namesto modelov izbral mlada in izjemno nadarjena igralca.
 

Matilda Lutz

Šarmantna 26-letnica z očarljivim nasmehom je rojena v Milanu. Njen oče je Američan, mama pa Italijanka. Igralsko kariero je začela po naključnem srečanju z režiserjem Gabrielejem Muccinom, ki je ravno takrat končal scenarij o mladi Italijanki, ki odhaja v ZDA, da se najde – popolna vloga za Matildo. Film z naslovom Summertime je bil premierno prikazan na filmskem festivalu v Benetkah leta 2016, kjer je Matilda spoznala Giorgija Armanija. Srečanje je bilo kot družinsko snidenje, saj je njen oče nekoč nosil revije za znanega oblikovalca.
 
Od takrat Matilda, ki odlično govori angleško in italijansko, živi ameriške sanje. Pred kratkim je izšel tretji del trilogije grozljivk Krogi (ang. Rings) režiserja F. Javierja Gutiérreza v 3D-tehnologiji, kjer igra protagonistko Julijo.
 
V seriji filmov za blagovno znamko Emporio Armani Matilda igra Lauro. Z velikimi izraznimi očmi in z malo hripavim glasom izžareva radost in prirojeno eleganco. Je brezskrbna in vedra, utelešenje močne in neodvisne Italijanke. Odkrito izraža čustva, je skromna, hkrati pa zelo zapeljiva. Je drznega duha in se v celoti zanaša na intuicijo. Izpolnitev najde v fotografiranju in pisanju. Predvsem pa uživa v ustvarjanju lastnega življenja.
 

James Jagger

Ta 31-letni Britanec, ki se je rodil v New Yorku, je pravi predstavnik svoje generacije. Po študiju se je posvetil igri in igranju v rock skupini. Prvo vlogo je odigral v glasbeni nadaljevanki Vinyl v režiji Martina Scorseseja, kjer je igral lik Kipa Stevensa, pevca punk skupine. Ta modrooki igralec je pred kratkim zaključil snemanje drame 7&7, kjer igra glavno vlogo. Aktivno je sodeloval v kampanji mednarodne organizacije za ohranjanje oceanov in morskih grebenov Project O.
 
V seriji kratkih filmov Together Stronger igra Paula, kjer pritegne pozornost z zapomnljivim pogledom in ležernim stališčem. Je zanimiv in kompleksen hkrati, vendar je vedno pripravljen za smeh in zabavo. Ni sramežljiv, ampak rad opazuje dogajanje okoli sebe. Navdušujeta ga preprostost in ljubezen, prav tako pa goji strast do arhitekture. Je resnični zaščitnik in romantična duša. Življenje doživlja kot igro in uživa v norih stavah. Brez obotavljanja se predaja tveganju.
 

Intervju s Fabienom Constantom, režiserjem serije kratkih filmov Together Stronger

V projektih, povezanih z modo, pri katerih je sodeloval z Loïcom Prigentom, kot je dokumentarni film o Carine Roitfeld Mademoiselle C, je Fabien Constant razvil prepoznaven slog, s katerim subtilno razkriva intimne trenutke svojih protagonistov.
 

1. Kako ste prišli do zamisli o seriji filmov?

Na začetku nismo imeli scenarija, temveč so trije avtorji zasnovali življenjske zgodbe protagonistov, preden so se sploh srečali. Ta del se največkrat niti ne snema, vendar pa pomaga igralcem, da bolje razumejo lik in so pri igranju pristnejši. Zamislili smo si na primer, da so Paulovi starši hipiji, ki so iz Evrope emigrirali v ZDA, Laurini stari starši pa še vedno živijo v Italiji.
 

2. Gledalci dobijo vpogled v njune skupne trenutke z zelo intimnega vidika. Kako ste to posneli?

Gledalce smo želeli potegniti v zgodbo. S kamero sem se neprestano podil za Matildo in Jamesom, ne da bi vedel, kaj so zasnovali. To mi je res bilo všeč in je odlično delovalo, saj je bilo od prvega dneva snemanja čutiti močno kemijo med mladima igralcema. Scene so zelo življenjske, kar je tisto, k čemur težim. Moji prizori so po navadi precej dolgi, nikoli ne kričim »rez«, saj želim posneti, kaj se dogaja pred in po prizoru.
 

3. Ste prekinili ritem zgodbe, da povečate vznemirjenje?

Želeli smo, da zadnji prizor pokaže res posebne trenutke, in ker smo imeli več kot 50 ur posnetega materiala, smo morali prizore izbrati skrbno. Na primer trenutek, ko ga Matilda najde na strehi ali ko jo Paul sreča na gradbišču, na veliki višini. V montaži smo se odločili za namerne prekinitve zvokov, da pokažemo, da ljubezen ni vedno nežna in idilična. Včasih med zaljubljencema prihaja do napetosti in celo do nevarnih situacij.
 
 
JAMES JAGGER MATILDA LUTZ
 
PREDSTAVLJA
 
 
#EmporioArmani
#BecauseItsYou #StrongerWithYou
 
"ENO IZMED NAJRAZBURLJIVEJŠIH LJUBEZENSKIH ZGODB LETOŠNJEGA LETA" 
 
Paul JAMES JAGGER
 
Laura MATILDA LUTZ
 
Režiser
FABIEN CONSTANT
 
Glasba
POWERFUL
MAJOR LAZER in ELLIE GOULDING
 
 
BECAUSE IT’S YOU, ženska dišava ANNE FLIPO (IFF)
 
STRONGER WITH YOU, moška dišava CÉCILE MATTON (MANE)
 
Novi dišavi blagovne znamke Emporio Armani bosta naprodaj
od 17. junija 2017.
 
Informativne cene:
 • EMPORIO SHE EDP 30ML Parfumska voda v spreju. 30 ml 49,90 €
 • EMPORIO SHE EDP 50ML Parfumska voda v spreju. 50 ml 72,00 €
 • EMPORIO SHE EDP100ML Parfumska voda v spreju. 100 ml 99,00 €
 • EMPO SHE LAIT FL200ML Mleko za telo. 200 ml 40,00 €
 • EMPORIO SHE GEL DOUCHE FL200ML Gel za prhanje. 200 ml 37,00 €
 • EMPORIO HE EDT 30ML Toaletna voda v spreju. 30 ml 47,91 €
 • EMPORIO HE EDT 50ML Toaletna voda v spreju. 50 ml 58,50 €
 • EMPORIO HE EDT 100ML Toaletna voda v spreju. 100 ml 80,00 €
 • EMPORIO HE GEL DOUCHE 200ML Gel za prhanje. 200 ml 33,00 €
 • EMPORIO HE SOIN BARBE T75ML OS Vlažilna dišeča nega za brado. 75 ml 25,00 €
 
 
Serija Together Stronger bo na voljo na naslednjih družbenih omrežjih in spletnih straneh:
Youtube/Facebook/Instagram
@ArmaniBeauty
 
www.instagram.com/armanibeauty/
www.facebook.com/armanibeauty/
www.youtube.com/user/GiorgioArmaniBeauty
0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • Tjaška je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 4 dnevi
    Čestitke PLANET LEPOTE Smile še leto do polnoletnosti Wink
    Všeč mi je barvitost in ličnost člankov in strani ... Pogrešam pa čase, ko še ni bilo toliko reklam da pridemo do člankov ... No pa saj vem, nekako je treba tudi zaslužiti Wink bomo ...
    0
   • VICKY je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 5 dnevi
    Najprej čestitke PL za rojstni dan; spremljam vas že kar nekaj let, najbolj dragocena pa so nepristranska testiranja na Kozmetometru in vsaj zame - seznanitev s sestavinami kozmetičnih izdelkov, ki mi je odprla popolnoma nov pogled na kozmetiko. ...
    0
   • Vesna20 je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 5 dnevi
    Na PL mi je najbolj všeč, da je zbranih veliko informacij na enem mestu, najdeš hitro, kar potrebuješ in veliko je povratnih informacij iz prakse, kar je najbolj pomembno. Ne pogrešam ničesar, vse je super, vse pohvale.
    0
   • sanda je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 5 dnevi
    Ne glede na to, da sem bila včasih bolj aktivna članica na PL, tudi sedaj, ko pridem in iščem kakšno informacijo, jo vedno najdem, sploh kadar iščem kakšno kremico Wink Tako, da meni je uporabno vse, ne pogrešam ničesar.
    0
   • Travica je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 6 dnevi
    Vse najboljše, planetek! Smile
    Najbolj všeč mi je, da ostaja PL zvest sam sebi in da ni sponzoriran od nikogar. Tako lahko zaupam člankom in nasvetom, ki jih najdem tukaj. Verjamem, da ostane takšen še vnaprej.
    0
  Izpostavljamo
  Kar nekaj podjetij tekmuje v pripravi cepiva za prehladno-gripozni virus, poimenovan COVID-19, saj so cepiva izjemen vir zaslužka farmacevtske industrije.