Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Preberite, kaj o vaši osebnosti razkrivajo vaši prsti

14. nov 2019 8:06
0

Oglasno sporočilo

Vsi poznamo napovedovanje prihodnosti iz branja dlani, ampak ali ste vedeli, da s preprostim pogledom na roke in dolžino  prstov neke osebe, lahko veliko izvemo o njeni osebnosti?

Pozorno si oglejte spodnjo fotografijo.

Primerjajte roko s fotografijo, tako da primerjate dolžino kazalca in prstana. Poglejte, kateremu tipu ustrezate in si preberite razlago.

Tip A (kazalec je krajši od prstanca)

Osebe tipa A so privlačne, karizmatične in komunikativne. Poznane so kot zelo odločni tip osebe, znajo obvladovati nepričakovane težave in so nagnjene k sprejemanju tveganj v življenju. Po drugi strani so tudi zelo sočutne in znajo priskočiti na pomoč, kadar je to potrebno.

Tip B (prstanec je krajši od kazalca)

Sta kazalca krajša od prstanca? Osebe tipa B so izjemno samozavestne in ne marajo izgubljati časa za malenkosti. Rade so same in v svojem miru neizmerno uživajo. Ne marajo narediti prvega koraka v neznanih situacijah, pa naj gre za novo poslovni podvig ali osebni odnos. 

Tip C (prsta sta enake dolžine)

Osebe, ki imajo enako dolg prstanec in kazalec, so miroljubne in dobrosrčne. Dobro se razumejo z vsemi ljudmi, težav pa jim ne povzroča niti organizacija. So zelo dobri prijatelji in zvesti partnerji, na njih se lahko obrnete tudi, če je minilo že ogromno časa od zadnjega stika.

PREBERITE TUDI: 6 znakov, ki kažejo, da vam partner nekaj prikriva

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  • Binas 12. sep 2019 14:23
   odličen
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Odkar imamo tako nezdravo prehrano, ki temelji na ogljikovih hidratih, ter izobilje nje, so se krepko spremenile tudi postave ljudi.