Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Preberite, kaj o vaši osebnosti razkrivajo vaši prsti

14. nov 2019 8:06
0

Oglasno sporočilo

Vsi poznamo napovedovanje prihodnosti iz branja dlani, ampak ali ste vedeli, da s preprostim pogledom na roke in dolžino  prstov neke osebe, lahko veliko izvemo o njeni osebnosti?

Pozorno si oglejte spodnjo fotografijo.

Primerjajte roko s fotografijo, tako da primerjate dolžino kazalca in prstana. Poglejte, kateremu tipu ustrezate in si preberite razlago.

Tip A (kazalec je krajši od prstanca)

Osebe tipa A so privlačne, karizmatične in komunikativne. Poznane so kot zelo odločni tip osebe, znajo obvladovati nepričakovane težave in so nagnjene k sprejemanju tveganj v življenju. Po drugi strani so tudi zelo sočutne in znajo priskočiti na pomoč, kadar je to potrebno.

Tip B (prstanec je krajši od kazalca)

Sta kazalca krajša od prstanca? Osebe tipa B so izjemno samozavestne in ne marajo izgubljati časa za malenkosti. Rade so same in v svojem miru neizmerno uživajo. Ne marajo narediti prvega koraka v neznanih situacijah, pa naj gre za novo poslovni podvig ali osebni odnos. 

Tip C (prsta sta enake dolžine)

Osebe, ki imajo enako dolg prstanec in kazalec, so miroljubne in dobrosrčne. Dobro se razumejo z vsemi ljudmi, težav pa jim ne povzroča niti organizacija. So zelo dobri prijatelji in zvesti partnerji, na njih se lahko obrnete tudi, če je minilo že ogromno časa od zadnjega stika.

PREBERITE TUDI: 6 znakov, ki kažejo, da vam partner nekaj prikriva

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Naj si gre za modo, ličenje ali opremljanje stanovanj – vsi vemo, da se trendi vedno znova vračajo in obračajo. Letošnje leto to (ponovno) potrjuje.