Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Popolni sončni mrk 8. aprila 2024 bo imel največji vpliv na ta 4 zodiakalna znamenja

7. apr 2024 19:36
0

Sezona sprememb, ki se zgodi v parih dveh (ali več) mrkov, pride vsakih šest mesecev in pripravi pot vesolju, da prilagodi vašo resničnost. Če ste eno od zodiakalnih znamenj, ki ga bo popolni sončni mrk v Ovnu najbolj prizadel, se pripravite na vožnjo svojega življenja, saj imate zmenek z usodo.

V astrologiji so mrki veliko več kot le očarljiv in skrivnosten nebesni pojav. Pravzaprav so te prekinitve našega rednega programa vedno znak, da se bodo zgodile spremembe. Sončni mrk se vedno odvije namesto Mlaja, lunin mrk pa namesto polne Lune.

Te napake v našem običajnem 28-dnevnem luninem ciklu so znak, da nimamo vpliva na nič in da je vse, kar lahko storimo, to, da pustimo, da žetoni padejo, kamor želijo. Mrk, ki vas potisne v najglobljo senco vašega senčnega jaza, vas vedno prisili, da vidite resnico. In ko se vaše oči prilagodijo temi, vse skupaj dobi smisel.

Skoraj vedno se mrk zgodi v istem zodiakalnem znamenju kot severno ali južno vozlišče, kar odklene vrata do vaših potencialov in vas osvobodi zaviralnih navezanosti. Medtem ko južno vozlišče simbolizira naša pretekla življenja in nekdanje izkušnje, nas severno vozlišče usmerja v prihodnost.

In ker vas mrk pripelje na razpotje na vaši karmični poti, vas pospeši proti vaši končni usodi, pogosto takrat, ko to najmanj pričakujete. Spremembe, ki se odvijejo v času mrka, so lahko osupljive, vendar so lahko prav tako vznemirljive kot strah vzbujajoče. Vse, kar lahko storite, je, da verjamete, da bo ne glede na to, kam se boste odpravili, to lepo.

Popolni sončni mrk v Ovnu bo 8. aprila ob 20:18 pristal na 19 stopinjah in bo le štiri stopinje oddaljen od severnega vozla v Ovnu. Ker severni vozel predstavlja energijo, h kateri se kot kolektiv premikamo in za katero ustvarjamo več prostora, se vam bo ta mrk morda zdel kot močan potisk v pravo smer, ki vas bo popeljal nekam daleč stran od našega območja udobja. Pozivamo vas, da opustite tisto, kar vas je zadrževalo; da odgrnete svojo kožo in se osvobodite zaviralnih omejitev iz preteklosti.

Vsak mrk je težak, vendar je ta povsem drugačen. Ta mrk, ki se dogaja na isti stopinji kot Kiron – ranjen zdravilec – nas razgalja in izpostavlja nekatere naše najgloblje ranljivosti. Zdravljenje je na poti, vendar je zdravljenje pogosto boleč in vijugast proces. Na srečo je na tej poti vedno veliko lepote.

In ker bo Mars, planet konfliktov, tvoril tudi konjunkcijo s Saturnom, planetom omejitev, v brezmejnih in čustvenih Ribah, bo zagotovo prišlo do konfliktov uma, telesa in duše. Konjunkcija med Marsom in Saturnom bi bila težka že sama po sebi, toda če se ob njej zgodi še popolni sončni mrk? To je intenzivnost naslednje stopnje. Nekaj mogočnega je tik pred začetkom in na poti je preboj. Pripravite se na dobro, slabo in grdo.

Ta 4 zodiakalna znamenja bodo najbolj občutila sončni mrk

Če vaše sončno znamenje, lunino znamenje, severni vozel, južni vozel ali – kar je najpomembneje – vaše vzhajajoče znamenje spada v katero od naslednjih zodiakalnih znamenj, lahko prihajajoči popolni sončni mrk v Ovnu sproži veliko preobrazbo v vašem življenju.

Oven

Vaša strastna in nepotrpežljiva narava vam utira pot med najbolj iskrene in delavne zodiakalne znake. In čeprav bo v vašem življenju kmalu postalo zelo naporno, ste popolnoma sposobni obvladati, kar bo sledilo. Kadar se sončni mrk zgodi v vaši prvi hiši jaza, lahko predstavlja začetek velike spremembe identitete.

Če se v vašem življenju začne odvijati nepričakovana sprememba, je namenjena temu, da vas prebudi iz samozadovoljstva in postanete oseba, ki ste jo vedno želeli postati. In čeprav lahko sončni mrk pripelje do tega, da se zgodi nekaj velikega in monumentalnega, je lahko njegov vpliv tudi preprost in subtilen, vendar globoko oseben.

Dajte si čas, da greste iz svoje kože, Oven. Prerasli ste trenutne okoliščine in pripravljeni ste poskusiti nekaj novega; nekaj, kar veliko bolj ustreza osebi, ki postajate.

Rak

Postavljate se v ospredje, Rak. Toda najprej se morate biti pripravljeni žrtvovati za svoj uspeh. Ker se ta sončni mrk dogaja v vaši 10. hiši ambicij in javne podobe, vas spodbuja k novemu obdobju na vaši poklicni poti. Morda se pripravljate na to, da boste zapustili slepo ulico in se začeli potegovati za nove. Morda se pripravljate na napredovanje ali celo na popolno spremembo poklicne poti.

V vsakem primeru je čas, da sprejmete odgovornosti, ki se vam ponujajo, saj ste nanje pripravljeni. Vložili ste veliko ur, se trudili v kuhinji ter sprejeli kri, znoj in solze. Zdaj boste priča, kaj pomeni boriti se za svoje sanje in doseči veličino, ki vam je bila vedno namenjena. Čas je za razglasitev, saj svet čaka na vaše naznanilo.

Tehtnica

Tehtnica, veliko se učite o tem, kako je videti zdravo partnerstvo. In ker se ta sončni mrk dogaja v Ovnu – vašem nasprotnem znamenju – zažene motor v vaši sedmi hiši pomembnih drugih, kot so zavezniki, sovražniki, zakonci in bivši. Se v odnosu dogaja velika sprememba, ki bo dosegla vrhunec? Se vam zdi, da bi se radi osvobodili obveznosti, ki ste jo z nekom sklenili?

Ta sončni mrk lahko pomeni, da ste pripravljeni prekiniti vezi z nekom, lahko pa pomeni tudi, da se odnos razvija v nekaj drugega; nekaj močnejšega in bolj odločilnega. V vsakem primeru vam bo ta sončni mrk veliko povedal o tem, kaj je tisto, zaradi česar se odnos združi (in kaj povzroči, da razpade). Če nekdo želi biti v vašem življenju, bo to tudi storil.

Kozorog

Kozorog, med tem sončnim mrkom se pripravljate na globoko osebno spremembo. Ta sončni mrk, ki se dogaja v vaši četrti hiši doma, družine in podzavestnega programiranja, je lahko znanilka sprememb v vaši domači dinamiki. Morda ste se pripravljeni preseliti v nov kraj, sprejeti novega družinskega člana ali preprosto preurediti svoj življenjski prostor. Morda celo nakazuje, da ste pripravljeni zapustiti domači kraj in se preseliti v mesto zaradi vznemirljive nove priložnosti.

Vendar pa se morate zavedati, da bo trajalo nekaj časa, preden se bo vaše novo življenje ukoreninilo, ko boste zapustili svoje gnezdo in se podali v neznano. Tudi če boste zgolj odvrgli pregovorne smeti in temeljito očistili stanovanje, lahko ta proces zagotovo sproži nekaj zapletenih čustev. V vsakem primeru se boste naučili, da dom ni nujno kraj, temveč stanje duha.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 8. do 14. april 2024

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.