Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

POMEMBNO OPOZORILO: Pazljivo v gore!

18. jun 2019 11:30
0

Oglasno sporočilo

Opozorilo vsem obiskovalcem gora, da se izognejo nesrečam

Visoke poletne temperature v dolini so v zadnjem času zavedle marsikaterega obiskovalca slovenskih gora. Mnogim opozorilom in nasvetom navkljub, ki odsvetujejo obisk visokogorja, se je ponesrečilo mnogo gornikov. Nekateri so zaradi poškodb na žalost v naših gorah pustili tudi svoja življenja. Zato še enkrat več opozarjamo, da so v Julijskih Alpah razmere še vedno zimske!

V visokogorje se odpravite samo in izključno le kondicijsko dobro pripravljeni, vajeni gorništva v zahtevnih razmerah in primerno opremljeni. Med obvezno opremo spadajo dobra alpinistična obutev, dereze in cepin. Pred odhodom se nujno pozanimajte o trenutnih razmerah, količini snega, obvestite svojce o svojem odhodu, hodite le po označenih poteh in priporočljivo je, da se v gore  ne odpravite sami. Najbolje pa bo, če ne boste precenjevali svojih sposobnosti in najeli gorskega vodnika!

V kolikor boste potrebovali pomoč, ne oklevajte in pokličite telefonsko številko 112 in 113. Vse obiskovalce naših gora opozarjamo, da dosledno upoštevajo nasvete in se prilagajajo razmeram. Le te so namreč tukaj že tisočletja in bodo tukaj tudi jutri, vas pa v najslabšem primeru in ob neupoštevanju navodil, že danes ne bo več!

Turizem Kranjska gora
 

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 4. feb 2020 17:58
   Dobra maska, slaba embalaža in oblika
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Sama sodim med tiste, ki prisegajo na naraven videz, zato se poslužujem le neinvazivnih metod, ki pomagajo pri ohranjanju svežega videza kože.