Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Pomembni nasveti, ki jih je dobro upoštevati pri nakupu kavbojk

21. okt 2019 14:04
0

Oglasno sporočilo

Kavbojke so kos, ki se nahaja v veliki večini omar obeh spolov. Tako bi si morda mislili, da je nakup kavbojk nekaj najlažjega, kar pa res prav vsakdo zna in ne more zgrešiti. Pa vendar lahko pogosto vidimo kritične napake, ki se pokažejo, ko oseba kavbojke obleče.

Napaka, ki jo delajo ženske

Največja napaka, ki jo  delajo ženske, ko kupujejo kavbojke – predvsem skinny model, ki se zadnjih 10 let največ nosi – je ta, da kupijo premajhne. Medtem, ko je sicer res, da morajo biti skinny kavbojke oprijete, pa to, da ste v njih videti kot pretesno povite, ni ravno privlačen videz – toliko manj, če imate kak kilogram preveč.

Tako pri nakupovanju vedno kupite kavbojke, ki so vam sicer dovolj oprijete, a vas ne stiskajo. Zato, če vsebujejo elastična vlakna, še ne pomeni, da jih nosite kot najlonke. Tudi sicer je pri odvečnih kilogramih lepše, če izberete kak bolj klasičen model kot zelo oprijete. Tudi 'muffin top' in 'camel toe' sta vse prej kot privlačen videz.

Držite se načela, da nosite, kar pristaja vaši postavi in jo polepša, ne da je na vsak način zgolj moderno, a vam prav nič ne pristaja. Imejte svoj okus inj slog in ne sledite slepo modi za vsako ceno.

PREBERITE TUDI: 4 triki, kako skriti 'muffin top'
 

Napaka, ki jo delajo moški

Izpustimo novodobne mladce, ki nosijo prekratek in preozek skinny džins, in se raje osredotočimo na malce zrelejšo generacijo moških. Ti skorajda praviloma – še zlasti tisti, ki ne skrbijo najbolje za svoje telo – kupujejo in nosijo prevelike hlače, ki jim prav neestetsko vidijo z zadnjice.

Torej ne glede na to, ali je vaša postava presuha, ker nimate mišične mase, ali je preobilna – kupite hlače, ki so vam prav. Prevelike, viseče hlače prav nič ne pripomorejo k lepšemu videzu (ne ustvarijo videza fit telesa, niti vitkega).

Če se ne znajdete, vzemite s sabo svojo boljšo polovico ali za nasvet vprašajte prodajalce – prav zagotovo vam bodo znali svetovati, da boste opravili dober nakup.

PREBERITE TUDI: Kavbojke

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 4. feb 2020 17:58
   Dobra maska, slaba embalaža in oblika
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Sama sodim med tiste, ki prisegajo na naraven videz, zato se poslužujem le neinvazivnih metod, ki pomagajo pri ohranjanju svežega videza kože.