Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Polna Luna v Škorpijonu 26. 4. 2021 v noči na torek prinaša rešitve in globoke vpoglede

26. apr 2021 20:52
0

Oglasno sporočilo

Današnji ponedeljek, 26. aprila, nič ni tako, kot bi moralo biti. Počutili ste se utrujene in brez energije, mnogi ste slabo spali; posledično ste bili izčrpani, vzkipljivi in razdražljivi. Pa še stvari niso šle po načrtih. Polna Luna v Škorpijonu je namreč intenzivna in naporna.

Danes ste naleteti na kaj nekaj ovir, ki pa ste jih hitro 'prebrali' in našli rešitev zanje, saj ste se iskanja rešitev lotili odločno in z močno voljo. Morda ste tudi odkrili kaj novega in povsem nepričakovanega, kar vas je lahko čustveno precej pretreslo.

Luna v Škorpijonu ima namreč močan vpliv na naša čustva, sploh pa na ustvarjalno in seksualno energijo. To se lahko kaže v čudovitem romantičnem zmenku ali večeru v dvoje, ki se je končal s strastnim ljubljenjem – lahko pa so se, če niste gotovi v svojega partnerja, pojavili dvomi, sumničenje in ljubosumje, kar lahko vodi v strastne prepire.

Polna Luna v Škorpijonu je tudi izvrsten dan za raziskovanje in odkrivanje novega in delo na sebi. Vaš um je namreč zelo odprt in dojemljiv za nove informacije, zaradi česar boste morda dobili povsem nov pogled na določeno zadevo, ali pa se vam skristalizira kaka težava, ki ji že dolgo niste videli rešitve ali izhoda.

Današnji dan ni primeren za zdravstvene posege, a zato toliko boljši za duhovno delo na sebi: obisk ali pogovor s terapevtom ali najboljšo prijateljico bo danes ne le kot balzam, temveč bo prinesel tudi mnoge rešitve in izboljšal počutje.

Polna Luna v Škorpijonu ima tudi izjemno ugoden vpliv na spanec, zato če je le mogoče, pozabite na budilko in se prepustite spancu, dokler le gre.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 27. april do 2. maj 2021

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ste presenečeni ob novici, da lahko izdelki za osebno higieno žensk vsebujejo nevarne kemikalije?