Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Polna luna (30. 12. 2020) bo zelo naporna za ta nebesna znamenja

29. dec 2020 8:05
0

Oglasno sporočilo

... v zadnjem mesecu in prihod v novo energijo novega leta, ki je pred nami. Decembrska polna luna poteka 30. decembra v materinem, občutljivem znamenju raka, ki poudarja naše občutke. Vsi bodo začutili zdravilne vibracije te lunacije, toda zodiakalna znamenja, ki jih bo najbolj prizadela polna luna, čakajo še bolj intenzivne izkušnje kot večino.

Tudi najbolj skalnate ceste so pod decembrsko polno luno tlakovane z zlatom, saj njeno nežno energijo ne ogroža noben večji planet. Vendar bi lahko manjši prepir med ljubezenskim planetom Venero in iluzijskim Neptunom pri nekaterih od nas povzročil napetost in zmedo v odnosih. 

Rak

To je druga letošnja polna luna v vašem znamenju, rak, zaradi česar je še posebej močan čas za razmislek o tem, kje ste in kako ste se znašli skozi leto 2020. Pomembno je, da proslavite osebo, v katero ste zrastli. S tako veliko lunino energijo, ki gradi vaš občutek identitete, je ta polna luna pravi čas, da vzpostavite ravnovesje med tem, da ste zraven drugih, hkrati pa sebe postavljate na prvo mesto.

Škorpijon

Ta močna lunacija vas izziva, da razširite svoja čustvena obzorja in prilagodite svoj odnos do sveta okoli sebe, škorpijon. Po naravi ste zaščitni pred svojimi občutki in odporni na ranljivost, vendar se morda počutite navdihnjeni, da stopite izven območja udobja. To je idealen čas za vzpostavitev povezave z ljudmi, ki vam lahko ponudijo novo perspektivo.

Ribi

Kot eno izmed energijsko najbolj občutljivih znakov zodiaka je letošnja intenzivnost verjetno močno odtehtala vašo dušo, ribe. Ta zdravilna polna luna vam daje priložnost, da vso žalost, strah in razočaranje usmerite v nekaj lepega. Če sprostite kopičenje svojih čustev na zdrav in prisrčen način, lahko oživite svoja ustvarjalna prizadevanja.

 

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Konični proteini, ki se nahajajo v "cepivu" za Covid, potujejo z mesta injiciranja po telesu in povzročijo poškodbe organov.